Peng Shuai

Forsvunnet stjerne: - E-post bekymrer

En ny e-post vekker oppsikt i sagaen om Peng Shuai (35). - Bekymrer meg, sier direktør i Women's Tennis Association.

VEKKER OPPSIKT Det har nå gått over to uker siden Kinas tennis-ess Peng Shuai kom med anklager mot en politiker i Kina. Siden har ingen hørt fra henne. Foto: Greg Wood / AFP / NTB.
VEKKER OPPSIKT Det har nå gått over to uker siden Kinas tennis-ess Peng Shuai kom med anklager mot en politiker i Kina. Siden har ingen hørt fra henne. Foto: Greg Wood / AFP / NTB. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den kinesiske tennisstjerna Peng Shuai har vært sporløst forsvunnet siden hun skal ha lagt ut overgrepsanklager mot en kinesisk topp-politiker på sosiale medier tidligere denne måneden.

Innlegget ble raskt slettet og siden har ingen hørt fra henne.

Onsdag ettermiddag hevdet statstilknyttede medier i Kina at Shuai skal ha sendt en oppklarende e-post til direktøren i Women's Tennis Association (WTA), Steve Simon.

I mailen står det at Shuai er hjemme, har det fint og slettes ikke er savnet. Det står også at det som står i media, inkludert overgrepsanklagene hun skal ha kommet med, ikke er sanne.

Den samme mailen skaper nå bekymring.

- Bekymrer meg

Simon bekrefter i en pressemelding onsdag kveld at han har mottatt en mail, men sier samtidig at han tviler på troverdigheten til den.

- Dagens uttalelse fra kinesiske statsmedier om Peng Shuai bekymrer meg ytterligere om hennes trygghet, heter det i pressemeldingen.

- Det er vanskelig for meg å tro på at det virkelig er Peng Shuai som har skrevet denne mailen vi mottok som hevder å ha vært fra henne, står det videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer