- Fort frisk

- Ronny Johnsen vil være borte i to nye måneder, og det er et nytt slag for United, sa Alex Ferguson i går ettermiddag. Da den norske United-stopperen litt seinere oppdaterte sin egen Internett-side stjal han seks uker fra managerens diagnose.

For mens Alex Ferguson er fortvilet pessimist sprer Ronny Johnsen følgende medisinske nettmelding:

- Det føles bedre allerede. Etter legesjekken mandag trodde jeg faktisk at det ville ta et par nye måneder å bli frisk. Uten å være altfor positiv må jeg innrømme at det kjennes betydelig bedre ut i dag.

Stiv ankel

- Ankelen er fortsatt stiv, men nå går jeg i alle fall tilnærmet normalt på flatt golv, og har realistiske forhåpninger om å kunne begynne å jogge igjen i slutten av uka. Skriver altså Ronny Johnsen.

Og det er - som nevnt innledningsvis - dønn motstridende til den nedturen Alex Ferguson leverte engelske journalister etter gårsdagens United-trening.

- Skaden er den samme som sist og vil ta like lang tid, sa Ferguson. - Det er veldig synd for Ronny og minst like synd for United.

Ikke sterk nok

Ronny Johnsens uavlatelige skadeproblemer er nå blitt et tema for engelske journalister. Noen stiller spørsmål ved Uniteds rehabiliteringsprogram. Andre lurer på om den norske landslagstopperen rett og slett ikke er fysisk sterk nok.

- Jeg har hørt antydninger at jeg ikke skulle spilt kampen mot Newcastle, og at jeg kanskje ikke var helt skadefri. Jeg hadde allerede spilt en reservekamp og følte meg skadefri og fin.

- Den nye skaden hadde kommet uansett etter det harde sammenstøtet med Shearer, sier Ronny Johnsen.

  • Så gjenstår det bare å se hvem som kjenner ankelen til United-forsvareren best: Dr. Johnsen eller Dr. Ferguson?