Fortalte om tragisk familiehendelse. Kan slippe dopingdom

- Var på et mørkt sted.

KAN BLI FRIKJENT:  Jake Livermore. Foto: NTB Scanpix
KAN BLI FRIKJENT: Jake Livermore. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hull-spiller Jake Livermore testet positivt for kokain i april i år da klubben var i Premier League. 

Engelskmannen ble umiddelbart utestengt fra laget, og risikerer å bli utestengt fra all fotball i to år på grunn av dopingen. Han har ikke spilt for Championship-klubben denne sesongen.

Deprimert I dag kom det fram at Livermore kan slippe straff etter å ha inntatt det ulovlige preparatet. Det skriver Daily Mail.

I forklaringen til det engelske fotballforbundet (FA) har 25-åringen sagt at han var svært deprimert da han testet positivt.

Det kan gjøre at han blir frikjent. 

To dager før han ble tatt hadde Livermore og kjæresten mistet sin nyfødte sønn. 26-åringen valgte likevel å spille en Premier League-kamp, og seinere på kvelden dro han ut på byen.

Der innrømmet Hull-spilleren at han tok kokain.

Formildende I FAs regelverk står det at depresjonen er å regne som formidlede omstendigheter, noe som kan frikjenne spilleren som startet karrieren i Tottenham, og ble i 2013 lånt ut til Hull - en avtale som senere ble gjort permanent.

-  Han hadde nettopp mistet babyen. Han var på et «mørkt sted». Han har holdt alle problem for seg selv. Alle fotballspillere tror de er macho, men de kan få de samme problemene som alle oss andre.  Nå har han frivillig fått hjelp av de riktige personene, og er på bedringens vei,forteller manager Steve Bruce til The Guardian.

En helt annen tone enn manageren hadde da Livermore ble dømt. Da sa han:

- Først og fremst har han skuffet seg selv. Det han har gjort er forferdelig, og han må leve med konsekvensene. Jeg er sjokkert, trist, skuffet og sint. Hvorfor skulle jeg ikke være det? Jeg er bare ærlig.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer