Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fortapte Villa tapte da Joshua King scoret

Bournemouth vant 2-1.

SCORET - OG FEIRET:  Norges landslagsspiller Joshua King. Foto: NTB Scanpix
SCORET - OG FEIRET: Norges landslagsspiller Joshua King. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kun en tynn teoretisk mulighet kan hindre at Aston Villa spiller i mesterskapsserien neste sesong. Joshua King og Bournemouth satte etter alle solemerker den nest siste spikeren i Villa-kista med 2-1-seier.

Villa gikk på sitt 23. tap mot Bournemouth lørdag. Steve Cook ga gjestene ledelsen like før pause, og Joshua King fortsatte sin gode form ved å doble ledelsen etter 74 minutter. En forferdelig Villa-tabbe sendte nordmannen alene med Brad Guzan, og King chippet ballen elegant over den utrustende Villa-keeperen.

Jordan Ayew skapte spenning i kampen med sin redusering etter 85 minutter, men Aston Villa klarte aldri å sette inn utligningen.

Tapet gjør at Aston Villa ligger sist med 16 poeng. Opp til trygg grunn er det 15 poeng, og med fem gjenstående kamper er det også maksimal poengsum Birmingham-laget kan oppnå dersom samtlige kamper blir vunnet.

Norwich, som per nå ligger på den siste plassen over nedrykk, har i tillegg en målforskjell som er 19 mål bedre enn Villas. Dermed er det bare for Aston Villa å forberede seg på et liv på nest øverste nivå i England neste sesong. (NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart