Cupfinalen

Førte til trafikale problemer

Brann-supporterne stiller mannsterke i hovedstaden før dagens cupfinale mellom Lillestrøm og Brann på Ullevål stadion. Det førte til trafikale problemer, og at trikken sto.

GOD KOK: Politiet anslår at det var rundt 10 000 personer samlet i St. Hanshaugen-parken før cupfinalemarsjen gikk av stabelen rundt klokka 14. Foto: Tipser
GOD KOK: Politiet anslår at det var rundt 10 000 personer samlet i St. Hanshaugen-parken før cupfinalemarsjen gikk av stabelen rundt klokka 14. Foto: Tipser Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

I forbindelse med dagens cupfinale mellom Brann og Lillestrøm på Ullevål stadion i Oslo klokka 16, pågikk det en markering i form av en cupfinalemarsj fra St. Hanshaugen og opp til stadion i 14-tida,.

- Dette medfører noe trafikale utfordringer i en periode. Politiet er på stedet og følger marsjen tett. Vi varsler når marsjen er ferdig, skrev Oslo politidistrikt på Twitter.

FYLLER GATENE: Brann-supportere i samlet tropp retning Ullevål stadion lørdag ettermiddag. Foto: Tipser
FYLLER GATENE: Brann-supportere i samlet tropp retning Ullevål stadion lørdag ettermiddag. Foto: Tipser Vis mer

Før marsjen gikk av stabelen, var det rundt 10 000 personer som hadde samlet seg i St. Hanshaugen-parken, fortalte operasjonsleder Marita Aune til Dagbladet.

Når Dagbladet slo på tråden i 14.15-tida, har marsjen kommet seg forbi ring 2, sa hun.

- Det er i utgangspunktet god stemning, men det er en del folk som blir berørt av at trikken blir forhindret. Det skaper litt frustrasjon. Det kan jeg til dels forstå. Trikken blir stående inntil videre, inntil marsjen er ferdig.

- Var dere forberedt på at det skulle bli så mye folk?

- Det var meldt godt vær, og det er cupfinale med stappfull stadion og mange som kommer fra både Bergen og mer lokalt, så det er ikke uventa at det skulle være mye folk ute, svarte operasjonslederen.

Klokka 14.46 melder politiet at marsjen har ankommet Ullevål stadion.

- Skal ikke være noen hindringer for kollektivtrafikken lenger. Fortsatt litt utfordringer ved selve stadion, skriver politiet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer