- Fortjener en unnskyldning

Mener Ole Gunnar Solskjær «ble kastet under bussen» da Super League-kaoset brøt ut.

SENDT I FRONT: Ole Gunnar Solskjær måtte først svare på spørsmål om Super League, for eierne kom på banen. Her er han med Joel Glazer og Avram Glazer. Foto: Reuters/Carl Recine/NTB
SENDT I FRONT: Ole Gunnar Solskjær måtte først svare på spørsmål om Super League, for eierne kom på banen. Her er han med Joel Glazer og Avram Glazer. Foto: Reuters/Carl Recine/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det tok snaut 48 timer å rive ned prosjektet Super League, som har vært planlagt i tre år.

Ole Gunnar Solskjær var den første manageren som ble konfrontert med nyheten om den nye turneringen. Det skjedde etter Burnley-kampen søndag kveld.

- Jeg så i likhet med deg spekulasjonene og nyheten i morges. Jeg kan ikke si så mye, jeg har fokusert på denne kampen, uttalte Solskjær.

- Jeg har ikke rukket å sette meg ordentlig inn i detaljene. Jeg må finne ut av det. Klubben vil sannsynligvis kommentere det seinere, sa han videre.

Tidligere Manchester United-back Gary Neville var tidlig ute med å slakte Super League, som han kalte «kriminelt». Sky Sports-eksperten kom også med en bønn til Ole Gunnar Solskjær, før prosjektet ble lagt dødt.

- Jeg kan ikke be dem om å streike, men dere kan stoppe det. Klopp og Solskjær har integritet. De kan alle bidra til å stoppe det. Vi må alle komme sammen nå. Det er et angrep fra seks rike familier på integriteten til nasjonalsporten vår. Vi må stoppe det, sa Neville til Sky Sports.

Og engelsk presse begynte raskt å etterlyse Solskjærs offentlige stemme i saken - hvor han sa sin virkelige mening om Super League.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer