- Fortjent ledelse

Tomålsscoreren fra thrilleren i Aten, Sigurd Rushfeldt, synes det er høyst fortjent at RBK leder kampen om Folkets Idrettspris. - Jeg synes vi har gjort den sterkeste idrettsprestasjonen i år, sier Rushfeldt.

Rosenborg var bare minutter fra kvartfinalen i Mesterligaen. Klubben vant alle Mesterligakampene hjemme på Lerkendal, og hevet seg betraktelig også på utebane. Alt dette etter at ni spillere forsvant etter fjorårssesongen. # - Vi hadde mange odds imot oss, men var bedre enn noen gang, sier Rushfeldt.

Han har heller ingen ting i mot at de for øyeblikket hardeste konkurrentene også er fotballspillere: Drillos foran Ole Gunnar Solskjær.

- Solskjær hadde en fantastisk sesong i United, og burde kanskje vært enda høyere opp etter min mening, sier Rushfeldt.

- Landslaget har prestert i mange år nå, og er naturlig med helt i teten.

Det er 12 kandidater til Folkets Idrettspris. De tre fotballkandidatene ser ut til å okkupere seierspallen.

- Ikke meg imot, som er glad i fotball. Men jeg skjønner også dem som synes fotballen får for mye oppmerksomhet, sier Rushfeldt.

  • Lei av fotball? Eller lei av Rosenborg? Helt fram til søndag klokka 22.00 kan du ringe inn din stemme til Folkets Idrettspris. # RBK PÅ TOPP: Du kan stemme fram til søndag, men per dato er det Sigurd Rushfeldt og Rosenborg som ligger an til Folkets Idrettspris 1997. Drillos og Ole Gunnar Solskjær følger tett bak.