Fortjent Viking-seier

Et perlemål av Bjarte Lunde Aarsheim var kveldens klimaks da Viking slo Odd Grenland 3-2 i Skien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Med 1-2 til pause var det ingenting som var avgjort på Odd Stadion i kveld. Men i underkant av 20 minutter ut i andre omgang punkterte Bjarte Lunde Aarsheim kampen da han sørget for kveldens happening på Odd Stadion. Rikhardur Dadason serverte et helspark til kollega Lunde Aarsheim. Og med Erik Holtan som eneste spiller mellom seg selv og Odd-målet, satte Viking-gutten ballen elegant i nettmaskene.

Gjestene førte an

Til tross for at kampen vippet mye fram og tilbake, var det Viking som hadde de største kreftene og de beste sjansene i kveld. Det første Viking-målet kom ikke før etter 30 minutters spill. Vikinginnkastet nådde Morten Berre, som umarkert fikk sette ballen i mål. Sju minutter senere reduserte Odd ved Frode Johnsen. Men Erik Nevland sørget for at gjestene gikk til pause med 2-12-ledelse. Det skjedde tre minutter før halvspilt kamp.

To ganger Frode

Etter pause hadde Viking enda bedre styring på kampen enn før pause. Men Odd lyktes å redusere i det 68. minutt. Nok en gang var det Frode Johnsen som satte inn Odds mål.

Tross hjemmepublikummets heiarop, greide ikke Odd å ta med seg ett eneste poeng i kveld. Vikings 2-3-ledelse holdt helt til dommer Roy Helge Olsen blåste av kampen to minutter på overtid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer