Fortjent Viking-seier

Et perlemål av Bjarte Lunde Aarsheim var kveldens klimaks da Viking slo Odd Grenland 3-2 i Skien.

Med 1-2 til pause var det ingenting som var avgjort på Odd Stadion i kveld. Men i underkant av 20 minutter ut i andre omgang punkterte Bjarte Lunde Aarsheim kampen da han sørget for kveldens happening på Odd Stadion. Rikhardur Dadason serverte et helspark til kollega Lunde Aarsheim. Og med Erik Holtan som eneste spiller mellom seg selv og Odd-målet, satte Viking-gutten ballen elegant i nettmaskene.

Gjestene førte an

Til tross for at kampen vippet mye fram og tilbake, var det Viking som hadde de største kreftene og de beste sjansene i kveld. Det første Viking-målet kom ikke før etter 30 minutters spill. Vikinginnkastet nådde Morten Berre, som umarkert fikk sette ballen i mål. Sju minutter senere reduserte Odd ved Frode Johnsen. Men Erik Nevland sørget for at gjestene gikk til pause med 2-12-ledelse. Det skjedde tre minutter før halvspilt kamp.

To ganger Frode

Etter pause hadde Viking enda bedre styring på kampen enn før pause. Men Odd lyktes å redusere i det 68. minutt. Nok en gang var det Frode Johnsen som satte inn Odds mål.

Tross hjemmepublikummets heiarop, greide ikke Odd å ta med seg ett eneste poeng i kveld. Vikings 2-3-ledelse holdt helt til dommer Roy Helge Olsen blåste av kampen to minutter på overtid.