- Fortjente seier

LONDON (Dagbladet): Wimbledon- Southampton 1- 1. Trond Egil Soltvedt er i ferd med å bli en S'oton-helt. I går var han involvert i mye, også målet. Men verken Trond eller noen andre kunne sippet hvis Drillos ballgutter hadde vunnet med bøllesifre. - Før pause var det frustrerende at vi ikke klarte å score, sier Drillo.

Og han fortsetter:

- Vi fortjente å score, men vi burde ha gjort det før pause. Spesielt etter det første kvarteret spilte vi veldig bra, kanskje det beste vi har gjort så langt denne sesongen. Men, vi hadde mye flaks i forrige uke, og nå hadde vi uflaks. Sånn er det, sier Drillo. Som før pause så at Wimbledon hadde cirka 10 laksefeite sjanser.

Treenighet

Men, sjøl om ideen med fotball er å lage mål, er det dager da det ser nesten klin umulig ut. Årsaken til at Dons ikke fikset det før pause var den berømte treenigheten; udugelighet, litt uflaks og en meget god Saints-keeper, Paul Jones. Summen av dette forhindret Wimbledon fra å ha minst 4-0 i sekken. Den samme sekken hadde for øvrig John Hartson på seg, han klinket ballen himmelhøyt over fra fem meter.

- Det var frustrerende at vi ikke laget mål. Kampen sett under ett er jeg relativt godt fornøyd med spillet, men ikke med resultatet, sier Drillo.

Som hadde Martin Andresen i 18-mannstroppen, men Stabæk-gutten ble sittende usvett på tribunen.

Tre annullerte

- Martin vil på sikt bli en meget viktig og nyttig spiller for oss, sier Drillo.

Viktig for Southampton er også Trond Egil Soltvedt blitt etter hvert. Han scoret ikke i går, men han var godt involvert i forspillet da Marian Pahars lurte inn 0-1. Et mål det ikke bare luktet offside av, men som faktisk stinket. Men dommeren kunne vel ikke for skams skyld annullere flere mål enn det han gjorde, tre for offside. To mot Dons, ett Southampton.

Scoringsgudene

Men. 1-1 og poengdeling for Wimbledon kunne ikke dommerene gjøre noe med. Pengemann Sam Hammam ruslet bak bortelagets mål fem minutter før slutt. Muligens for å mane til scoringsgudene. Uansett, det ga et resultat i det 89. John Hartson dro seg fri og fiket ballen i tverrliggeren. Returen klemte Marcus Gayle inn dit du veit. Nettopp!