- Fortsatt 90 minutter igjen

MANCHESTER (Dagbladet): Manchester United-Bayern München 0-1. Bayern München vant fortjent på en måte som gjorde tyskerne ekstra fornøyde, med ett mål like før slutt. Hevnen fra finaletapet i 1999 er i ferd med å lykkes. Men Solskjær sier: - Det er fortsatt 90 minutter igjen.

Nordmannen legger til:

- Vi kommer ikke til dvele så lenge etter denne kampen. For oss er det viktig å tenke positivt, vi har en kamp igjen før det er avgjort. Der har vi en eneste ting å gjøre, det er å vinne.

Sier Ole Gunnar Solskjær, som den siste halvannen uka har spilt fra start i tre kamper, to på landslaget og en i går kveld. Alle har endte med tap. I tillegg gikk United på en smell mot Liverpool.

- Det som er skuffende med de tre kampen, jeg har startet, er at i alle har vi tapt på et mål som har kommet mot slutten. Det er bittert, sier mannen som avgjorde nettopp Champions League-finalen i 1999. På overtid.

- Er du glad for at denne kampen, som mange har sett på som en reprise med deg i hovedrollen, er over?

- Det har jeg ikke tenkt på i det hele tatt. Jeg var glad jeg fikk spille fra start mot Bayern München, det er første gangen for meg, sier Solskjær til Dagbladet. Som sammen med et stappende fullt Old Trafford så den brasilianske innbytteren Paulo Sergio dytte inn vinnermålet fire minutter før full tid. Tyskere i lederhosen blåste i horn, og allsangen fra Bavaria runget. Suverene Stefan Effenberg takket og bukket med pasninger kledd i blonder.

Fabien-aktig

For dette var oppgjøret Bayern skulle vinne, de skulle vise sine 3000 fans at de mener alvor. De hadde et sviende tverrliggerskudd, og et par ganger viste Fabien Barthez at han ikke er en klovn. Men i verdensklasse.

Franskmannen reddet nesten alt, med nesten alle kroppsdeler, inkludert skallen. Fabien hindret den totale ydmykelsen. For et United i sakte film. Uten stjerner som David Beckham og Ryan Giggs i hovedrollene, begge var skyggespillere, statister. Solskjær kom fram til en brukbar sjanse. Det var alt mot et taktisk prima og betongsolid tysk mesterlag.

- Solskjær var ikke opp mot sitt beste i denne kampen, han ble for stillestående. Hadde Dwight Yorke vært i toppform, burde Ferguson ha byttet ut nordmannen, sier Ron Atkinson, tidligere manager for United. Nå kommentator for fargefjernsyn.

Fornøyd med første

- Det ble en typisk England mot Tyskland-kamp?

- Ja, det var tett, og det var vel sånn fifty fifty-sjanse for begge til å vinne. I første omgangen spilte vi bra, og da var jeg fornøyd med min egen innsats også. Vi skapte noen sjanser, spesielt var Andy Cole god, sier Solskjær, som reiser til Olympiastadion i München rett etter påske. Siste kvartfinalesjanse.

- Der veit vi hva vi har å gjøre, vi må vinne. Vi må score mål. Det er nok et helt annet United som kommer utpå, revansjesugne sier nordmannen i blådress. En skuffet manager Alex Ferguson forklarer at de kunne ha vunnet, og at ingenting er avgjort.

Uansett. Fotballen i går kveld var rettferdig for Bayern, de røde ønsker seg vel aldri mer 4. april på Drømmenes Teater.

HALVSJANSER: Ole Gunnar Solskjær hadde noen halvsjanser. Ekspertene mente at han burde blitt byttet ut.
SKUFFET OLE: Solskjær kostet på seg et lite smil da han byttet trøye med den svenske betongforsvareren Patrik Andersson.