Fortsatt bitter på van Nistelrooy

Patrick Vieira sier Ruud van Nistelrooy var ute etter å sende ham av banen i skandalekampen.

Den franske landslagsspilleren fikk rødt kort etter, ifølge dommer Steve Bennett, å ha sparket til Ruud van Nistelrooy under ligamøtet mellom Arsenal og ManU på Old Trafford 21. september.

Arsenal-kapteinen er ifølge London-avisa Evening Standard fortsatt sint for å ha blitt sendt av banen, og hevder at United-spissen opptrådte provoserende.

- Det er hva som skuffet meg. Jeg har stor respekt for ham, han er en stor spiller, sier Vieira ifølge Sky News og Evening Standard.

Trend

Vieira, som har fått rødt kort hele åtte ganger i løpet av sin Arsenal-karriere, retter en stor takk til ManUs Roy Keane for oppryddingen etter det røde kortet.

- Han prøvde å hjelpe meg. Han så at jeg var lei meg, og han fikk meg ut av trøbbel. Han skjønte med en gang at jeg ikke fortjente kortet.

Han sier van Nistelrooys oppførsel i september er del av en bekymringsfull trend i vår tid.

- Jeg mener vi gjør det vanskelig for dommerne. Spillere som reagerer på å bli provosert, blir straffet hardere enn de som provoserer, sier han.

Nær overgang

Vieira skal også ha innrømmet at han var nær en overgang til Real Madrid i sommer, før han signerte ny kontrakt med Arsenal.

- Jeg tenkte mye på det og spurte meg selv om hvilken framtid jeg så i Real Madrid og så i Arsenal. Det beste for meg var å bli i Arsenal, sier franskmannen.

- Drar du, vet du ikke hva du får. Jeg vet at jeg har det bra nå, fortsatte han.

Arsenal slo i går West Bromwich 2-0 i kvartfinalen i ligacupen.

(Dagbladet.no)

HETT: Det ble hett mellom Arsenal-kapteinen og ManUs Ruud van Nistelrooy under toppmøtet på Old Trafford i september. Foto: SCANPIX
- INGEN TVIL: Dommer Steve Bennett var ikke i tvil: Vieira fortjente rødt kort. Foto: AFP/SCANPIX