Fortsatt ingen Coop-avklaring for Northug

To måneder etter promillekjøringen.

I TRENING: Petter Northug er for tida på høydesamling, men har foreløpig ikke avklart sponsorsituasjonen. Her fra starten av mai, da Dagbladet møtte ham i Meråker i etterkant av fyllekjøringa. Foto: Ole Morten Melgård
I TRENING: Petter Northug er for tida på høydesamling, men har foreløpig ikke avklart sponsorsituasjonen. Her fra starten av mai, da Dagbladet møtte ham i Meråker i etterkant av fyllekjøringa. Foto: Ole Morten Melgård Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Over to måneder etter promillekjøringen har Petter Northug fortsatt ikke skrevet under en ny avtale med hovedsponsor Coop.

Foreløpig er det ikke bestemt om sponsoren skal være med videre på langrennsstjernens privatsatsing, men Coops kommunikasjonssjef Kristin Paus tror det vil ordne seg.

- Vi har ikke noen ny avtale klar, men vi har en god dialog. Intensjonen er at vi skal bli med videre, og det regner jeg med at kommer til å gå bra, sier Paus til Adresseavisen.

Northug krasjet bilen sin natt til 4. mai. Han innrømmet at han var påvirket av alkohol da ulykken skjedde. En påtaleavgjørelse i saken kommer tidligst i slutten av august.

Det er heller ikke klart hvem som blir Northugs trener kommende sesong. Morten Aa Djupvik er tidligere blitt lansert som erstatter for Eirik Myhr Nossum. Nossum vil kanskje fortsette i støtteapparatet, men ikke som trener.

Are Sørum Langås har vært manager for Northug siden langrennsløperen gikk ut av landslaget. Han fungerer fortsatt som Northugs kontaktperson, men det er uklart om han fortsetter i samme rolle, skriver Adresseavisen.

Northug er for tiden på høydeopphold i Italia sammen med lillebroren Even.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer