Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Svein-Erik Edvartsen får ikke dømme:

Fortsatt ingen Edvartsen-enighet: - Jeg er håpefull

Partene føler de trenger mer tid.

FÅR IKKE DØMME: Svein-Erik Edvartsen har ikke fått dømme en eneste Eliteserie-kamp så langt denne sesongen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
FÅR IKKE DØMME: Svein-Erik Edvartsen har ikke fått dømme en eneste Eliteserie-kamp så langt denne sesongen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Svein-Erik Edvartsen, Terje Hauge, Ola Hobber Nilsen, Nils Fisketjønn og Sven Mollekleiv har i dag vært i et nytt møte for å forsøke å komme til enighet rundt Edvartsen-konflikten.

Sven Mollekleiv har sagt at Edvartsen-saken ikke er verdig fotballen og dommerne. Derfor tok NFF kontakt og ba Røde Kors-presidenten fasilitere et møte mellom partene. Partene har vært samlet på et hemmelig sted til hemmelig tidspunkt i dag, og nå er det over. Fortsatt uten enighet.

- Det kom ikke til noen løsning på dette første møtet, men vi fortsetter i morgen (torsdag). Hva en løsning angår vil jeg si jeg er håpefull, sier Mollekleiv til Dagbladet.

- Trenger mer tid

Han forteller at partene nå er enige om å samles i morgen, og at det gjenstår å se hva det neste møtet bringer.

- Men det var viktig at vi møttes i dag, det er viktig at partene har fått redegjort for sine synspunkter og det er viktig at alle lyttet. Det er helt avgjørende i en slik situasjon.

- Hvorfor kom dere ikke til en løsning, hvor komplisert kan det være?

- Vi trenger mer tid. Det er alltid klokt å ta en pause med tanke på løsning. Og som sagt, jeg er håpefull når det gjelder utgangen. Mer er det ikke å si på nåværende tidspunkt, sier Mollekleiv.