Fortsatt like tørst

Ingen andre enn Paul selv kan få slutt få alkoholmisbruket. Dette sier Arsenal-spiller Tony Adams, og håper Gazza vil innse at han har et alkoholproblem. Flere av fotballspillerens kollegaer sier de ikke orker Gascoignes oppførsel lenger.

To dager etter at Middlesbrough-spilleren Paul Merson offentlig har bedt lagkamerat Paul Gascoigne holde seg unna flaska og det ville nattelivet, gikk mandag en annen av Englands toppspillere ut og advarte Gazza.

- Jeg vet nok om hvordan Paul lever livet sitt til å vite at den eneste som kan hjelpe han med drikkeproblemene er han selv, sier Tony Adams til Sky News. Han snakker av erfaring.

- Ingen kunne fortelle meg hvordan jeg skulle leve mitt litt. Flere skrev om problemene mine og forsøkte å overbevise meg om at noe var galt, men det hjalp ikke. Langt inne i meg visste jeg at noe var galt og det tok forferdelig lang tid før jeg innrømmet at jeg ikke hadde kontroll.

I dag er Adams kvitt problemer med spillegalskap, alkohol og narkotika.

- Før var jeg bare fotballspilleren Adams, nå er jeg mennesket Tony Adams. Fremdeles har jeg masse feil, men jeg er en bedre person enn tidligere, sier Adams.

Sammen med Gazzas lagkamerat Paul Merson, oppfordrer han nå midtbanespilleren på Middelsbrough om å ta alkoholdrikkingen på alvor.

- Legger ikke Gascoigne bort flaske kan jeg ikke leve og jobbe så tett sammen med ham. Ingen vet hvor lenge jeg står i mot Pauls stadige festinvitasjoner, sier en oppgitt Merson.

<B>SLITEN: Paul Gascoigne må få orden på livet sitt krever lagkamerater i engelsk toppfotball.