LITEN GRUNN TIL Å SMILE: The Walcott er siste tilskuddet til skadelista i Arsenal. Lørdag skal Arsene Wengers mannskap forsøke å rette opp en elendig seriestart mot Swansea.Foto: REUTERS/Giorgio Benvenuti
LITEN GRUNN TIL Å SMILE: The Walcott er siste tilskuddet til skadelista i Arsenal. Lørdag skal Arsene Wengers mannskap forsøke å rette opp en elendig seriestart mot Swansea.Foto: REUTERS/Giorgio BenvenutiVis mer

Fortsatt mannefall i Arsenal

Flere skader før Swansea-kampen lørdag.

(Dagbladet): Etter tidenes verste Arsenal-sifre og Wengers unnskyldning til fansen, ble Arsenal-sjefen tvunget til å handle stort i sommerens overgangsvindu.

Lørdagens kamp mot Swansea bør bli vendepunktet for Arsenals katastrofale serieåpning, men landslagspausen har ikke gitt manageren flere grunner til å sove godt om natta.

Visekaptein Thomas Vermaelen ble operert i ankelen og blir borte fra banen til midten av oktober. Jack Wilshere er fra før av satt på sidelinja i minst to måneder med ankelskade, og Theo Walcott dro på seg en sedvanlig strekk under Englands landslagssamling denne uka.

På toppen av dette er Alex Song, Gervinho og Carl Jenkinson suspendert, skriver nettavisa London24.

På plussiden står det altså flere nysigneringer i kø for å debutere. En av dem, Mikel Arteta, er overbevist om at Arsenal kan vinne ligaen denne sesongen.

- Denne klubben er nødt til å være med å slåss om tittelen helt til siste slutt, det er helt sikkert, sier Arteta i et intervju på Arsenal.com.