Fortsatt neglebiting i Bodø

Bodø/Glimt hadde en god mulighet til å ta steget opp fra nedrykkstriden, men Viking ville det annerledes.

(Dagbladet.no) Bodø/Glimt - Viking 2-2: Et uavgjortresultat var bittert for nordlendingene, som hadde seieren i lomma fram til det gjenstod to minutter.

Da fikk Frode Hansen ballen heldig i feltet, og kunne enkelt trille inn utligningen.

- Vi tenker ikke negativt, da taper vi kampene som gjenstår. Vi burde avgjort denne kampen etter sidebytte, sa Glimt-trener Øystein Gåre til NTB.

Glimt best etterhvert

Igjen var det en defensiv feil som felte Glimt.

- Jeg er skuffet over at det ble 2-2. Det føles som noen unndrar seg ansvaret der bak. Jeg savner killerinstinkt. Den ballen skal klareres vekk og bort. Dette var bittert, sa Gåre oppgitt.

Før den tid hadde bortelaget tatt ledelsen ved Kristian Sørli midt i 1. omgang. Men etter at stopperkjempen Fredrik Kjølner hadde nikket inn 1-1 og Trond Fredrik Ludvigsen hadde ført laget opp i ledelse med kneet, så det ut som om dette var i ferd med å bli en enkel match for Glimt.

For mens Viking hadde dominert i begynnelsen av kampen, var det hjemmelaget som tok spillemessig over i 2. omgang. Men Glimt fikk aldri avgjort kampen, og det ble altså skjebnesvangert. Nordlendingene er bare to poeng foran Molde på kvalikplass.

Olsen fikk migrene

I Stavanger blir man nå stadig sikrere på at Viking spiller i tippeligaen også neste sesong.

- Jeg vet ikke om poenget i dag er nok til å berge plassen, men det var fortjent at vi utlignet. Det ville vært utrolig irriterende om vi ikke hadde fått poeng, vi spilte bra i 90 minutter her oppe, sa Viking-trener Roy Hodgson til NTB.

Frode Olsen ble byttet ut for Viking etter 1. omgang.

- Jeg fikk migrene etter bare noen minutter og slet med dobbeltsyn. Det er første gang jeg rammes av dette under kamp, sa Frode Olsen.