Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fortsatt Norway Cup-kjærester

Pål og Marianne begynte å flørte på Norway Cup for fire år siden. Nå er de fremdeles kjærester, og tilbake der alt begynte.

Pål Bjørdalsbakke (19) og Marianne Nordvik (18) kommer fra den samme bygda utenfor Molde, og hadde et godt øye til hverandre i skolegården. Men på Norway Cup for fire år siden sa det klikk og de ble et par.

- Det er fotballen som har brakt oss sammen. Slike turneringer er det artigste ved sporten, og det handler om mye mer enn bare fotball, sier Pål Bjørdalsbakke og kikker over på kjæresten.

De har vært i rampelyset som Norway Cup-kjærester før. For tre år siden erklærte de sin kjærlighet til hverandre gjennom Dagbladet, og i år pryder bildet av dem sammen det offisielle turneringsprogrammet.

- Dette er mitt fjerde år på turneringen, og det er andre gang vi er her sammen, sier Pål.

Han er på Ekeberg som trener for et jentelag fra Vestnes/Varfjell. Marianne deltar ikke selv denne gangen, men tilbringer ferien sammen med den store delegasjonen fra Vestnes utenfor Molde. Vestnes/Varfjell stiller med tre lag i årets turnering.

- Det er artig å følge med. Vi er som en stor familie borte på campingplassen, smiler hun blidt.

Etter at kjærestens lag røk ut i sekstendelsfinalen i dag vender paret nesa hjemover. Marianne skal uansett tilbake på jobb på fredag. Dermed lar de resten av deltakerne på Norway Cup i fred med det som mange mener er den viktigste ingrediensen i turneringa, å sjekke gutter eller jenter.

- Ja, nå som guttelaget vårt er slått ut er det plutselig blitt veldig viktig for dem å treffe jenter, sier Pål og ler.

Og de lar seg også overtale til å gi Norway Cup-deltakerne tre tips for vellykket sjekking:

  • Tør å ta kontakt.
  • Vær deg selv.
  • Ha det gøy.

    Og hvis ikke denne framgangsmåte lykkes i år, er det alltids en ny turnering neste sommer. På Ekebergsletta.

ANNO 1997: Pål og Marianne debuterte som kjendis-kjærester under Norway Cup for tre år siden. Da hadde de allerede vært kjærester i ett år.
FORTSATT SAMMEN: Pål og Marianne møttes på Norway Cup for fire år siden, og er fortsatt kjærester!
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media