- Fortsatt på talefot med Roman

Mourinho avviser Chelsea-avgang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg er manager i dag. Jeg vil være manager ut sesongen, og jeg tror jeg er manager her fram til 2010, sier José Mourinho.

Portugiseren avviste søndag at han er på vei ut av managerstolen i Chelsea etter en angivelig storkrangel med klubbeier Roman Abramovitsj. Mourinho skal ha blitt mektig forbannet over ikke å ha midler til å forsterke en skaderammet spillerstall i januar, og Didier Drogba har innrømmet at spillerne har latt seg forstyrre av uroen på ledersiden.

- Jeg trenger ikke være sikker på at jeg får bli. Jeg har en kontrakt til 2010, og det er det som er viktig, sier Mourinho til BBC.

Fortsatt på talefot

- Dersom jeg leser alt som står i avisene vil jeg se at det er minst elleve kandidater til å erstatte meg, men jeg lar meg ikke påvirke, sier portugiseren.

Søndag kunne Mourinho kose seg over en enkel 3-0-seier over Nottingham Forest i FA-cupens 4. runde. Selv utskjelte Andrej Sjevtsjenko kom på scoringslisten. «Sjeva» er blitt omtalt som «tyster» og «Abramovitsj høyre hånd».

- Roman og jeg er fortsatt på talefot. Vi snakker sammen som før, men det er litt annerledes. Forskjellen er at Roman ikke har vært i London på lang tid. Men det klager jeg ikke på. Han eier denne klubben, og trenger ikke redegjøre for sitt profesjonelle eller private liv, sier Mourinho.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer