Kilder til Dagbladet:

Fortsatt Roma-interesse tross Knutsen-konflikten

Til tross for basketaket mellom Nuno Santos og Kjetil Knutsen, skal Roma fortsatt jobbe for å hente Ola Solbakken (23) til Stadio Olimpico, får Dagbladet opplyst. Aspmyra-hendelsen har derimot gjort prosessen problematisk.

ETTERTRAKTET: Ola Solbakken er fortsatt ønsket av den italienske stormakten, Roma. Foto: Pa Photos.
ETTERTRAKTET: Ola Solbakken er fortsatt ønsket av den italienske stormakten, Roma. Foto: Pa Photos. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dagbladet kunne 6. april avsløre at Roma hadde startet å se på mulighetene for å hente Bodø/Glimts stjernespiller Ola Solbakken til den italienske hovedstaden.

De fleste tenkte nok at en potensiell overgang gikk i grus da Kjetil Knutsen havnet i bråk med Romas keepertrener etter oppgjøret på Aspmyra 7. april.

Men ifølge det Dagbladet blir fortalt skal overgangen fortsatt være «on», men at hendelsen i Bodø naturligvis har gjort forhandlingene kompliserte.

Glimt gikk til politianmeldelse av Santos - denne ble fredag formiddag henlagt av politiet.

Italienerne skal foretrekke å hente Solbakken allerede i sommer, til tross for at kontrakten til 23-åringen utløper det kommende årsskifte. Spilleren har selv vært klar på at han ikke ønsker å forlenge med nordlendingene.

Stor fan

Solbakken har vært på Romas radar i flere måneder, og en av hovedgrunnene til at hovedstadsklubben fortsatt er interessert i trønderen, til tross for Knutsen-konflikten, er at sportsdirektøren i Roma, Thiago Pinto, skal være veldig begeistret for spilleren.

Dagbladet har vært i kontakt med Pinto, som opplyser om at han ikke ønsker å kommentere saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer