- Fortsatt sjokkert etter fallet

På intensiven i tre-fire dager til.

Aksel Lund Svindal er ved godt mot, men fortsatt sjokkert etter det stygge fallet i utforløypa tirsdag.

- Aksel har det bra, men var litt sløv etter mye smertestillende i det siste. Han er dessuten fortsatt sjokkert etter opplevelsen, sa landslagslege Ola Rønsen til NTB fredag.

Ola Rønsen var på sin visitt fredag morgen og overrakte han nyheten om at Lars Myhre hadde kjørt ned til 5.-plass i superkombinasjonen dagen før. Lund Svindal gledet seg stort over Myhres innsats.

- Aksel må nok regne med å ligge på intensiven i tre-fire dager til før han kan flyttes til et vanlig sykehusrom. Først da kan vi begynne å se på hvordan vi skal få ham hjem. Kanskje i slutten av neste uke, sa Rønsen, men understreket at det avhenger av hva kirurgen som opererte ham har så si om den saken.

Lund Svindal hadde et omfattende inngrep etter at han blant annet pådro seg et dypt kutt i en ene skinka.

(NTB)

SÅNN GIKK DET TIL: Aksel Lund Svindal landet tirsdag på ryggen i alpintløypa i Beaver Creek. Han er fortsatt sjokkert etter det som skjedde. Fotomontasje: SKIFORBUNDET
SÅNN GIKK DET TIL: Aksel Lund Svindal landet tirsdag på ryggen i alpintløypa i Beaver Creek. Han er fortsatt sjokkert etter det som skjedde. Fotomontasje: SKIFORBUNDET Vis mer