Fortsatt tøft i Mesterligaen

TRONDHEIM (Dagbladet): - Vi har lært utrolig mye i Mesterligaen, sier veteranen Erik Hoftun. Han mener Rosenborg er blitt bedre for hvert år de har vært med i det celebre selskapet, men tror det blir tøft å følge opp fjorårsinnsatsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hoftun har spilt alle Rosenborgs 28 kamper i Mesterligaen, kvalifiseringen inkludert. Men han er ikke blitt blasert av den grunn.

- Jeg får fortsatt frysninger når jeg løper ut på banen og hører Mesterligaens kjenningsmelodi, sier RBK-midtstopperen. Det er to ting han trekker fram som spesielt viktige av det Rosenborg har lært i Champions League:

Måten laget spiller på fungerer også ute i Europa. Det har gitt spillerne tro på at det er mulig å hamle opp med alle lag.Du kan ikke tillate deg å gjøre mange feil, uten at du blir veldig hardt straffet. Ballsikkerhet og presisjon i pasningsspillet er uhyre viktig på dette nivået.

Solid gruppe

Hoftun mener at Rosenborg fortsatt har mye å lære, og han tror det blir tøft å følge opp de gode resultatene fra fjorårets Mesterliga-deltakelse.

- Gruppa vi har havnet i, virker veldig solid. Skal vi ha noen som helst sjanse til å gå videre fra gruppespillet, er vi nødt til å vinne på hjemmebane. På Lerkendal vet vi at vi er veldig gode, sier Hoftun. - Hvordan vurderer du årets RBK-utgave i forhold til de foregående i Champions League?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer