Fortsatt ubeseiret

Arsenal slappet av, men Birmingham var likevel ingen trussel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Arsenal er allerede seriemester etter forrige helgs uavgjortkamp mot Tottenham, og resten av kampene i årets Premier League blir derfor et rent pliktløp. Det bar dagens kamp mot Birmingham preg av.

Arsenal har naturligvis en viss interesse av å forhindre tap, ettersom ingen lag noen gang har gått gjennom hele Premier League uten tap, men det ser ikke ut til at akkurat det hjalp så veldig på dagens spill.

Kampen var en prestasjon i den forstand at den ikke inneholdt et eneste skudd på mål. Birmingham stilte i en defensiv 4-5-1-formasjon og var mest interessert i å hindre baklengsmål, mens Arsenal ikke var i nærheten av festfotballen de har vist i store deler av årets sesong.

Pokalen blir ikke delt ut til årets overlegne mestere før siste kamp mot Leicester 15. mai, og kanskje sparer Arsenal på kruttet til da? Resultater fra dagens runde i Premier League:

Blackburn - Manchester U. 1-0
Charlton - Leicester 2-2
Chelsea - Southampton 4-0
Manchester C. - Newcastle 1-0
Portsmouth - Fulham 1-1
Wolverhampton - Everton 2-1

.

<B>UAVGJORT:</B> Det ble en meget bedagelig og kjedelig affære da seriemester Arsenal møtte Birmingham lørdag formiddag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer