USIKKER: Ole Gunnar Solskjær ankommer Ullevaal før cupfinalen mot Rosenborg som Molde til slutt vant 4-2. Solskjær har fortsatt ikke bestemt seg for å signere noen ny kontrakt med de blå fra Romsdal. Foto: Sjur Stølen / Dagbladet
USIKKER: Ole Gunnar Solskjær ankommer Ullevaal før cupfinalen mot Rosenborg som Molde til slutt vant 4-2. Solskjær har fortsatt ikke bestemt seg for å signere noen ny kontrakt med de blå fra Romsdal. Foto: Sjur Stølen / DagbladetVis mer

Fortsatt usikkerhet rundt Solskjærs Molde-fremtid

Vil drøfte med familien.

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær vil drøfte neste karrieresteg med familien før han eventuelt forlenger kontrakten med eliteserieklubben, skriver NRK.

I løpet av tre sesonger har Solskjær ledet Molde til to seriegull og én cuptriumf. Klubben har i høst ønsket å forlenge avtalen med manageren, som har kontrakt til sommeren 2014.

Enn så lenge holdes Molde på pinebenken. Styreleder Øystein Neerland bekrefter overfor NRK at Solskjær har bedt om ekstra tid til å diskutere sitt neste karrieresteg med familien.

- Solskjær har uttrykt behov for å tenke over framtiden. Vi er enig om at han får frist fram til jul, sier Neerland.

Kontraktsforhandlingene kan dermed bli utsatt helt til nyttår. Ved et eventuelt Solskjær-nei vil Molde miste suksesstreneren midt i neste sesong. Uten at det bekymrer Neerland.

- Dette er fotballens dynamikk, og vi kan verken gå rundt og tenke på det eller bekymre oss. Det er helt vanlig at spillere og trenere blir attraktive for andre klubber når de gjør det bra. Det er vi fornøyd med, sier styrelederen.

Neerland sier videre at han ikke er kjent med at andre klubber forsøker å sikre seg Solskjær.

(NTB)