Fortsatt ved sine fulle Semb

FORNEBU (Dagbladet): - Nytt fokus, ny oppgave, ny oppgave, ny oppgave, ny oppgave, ny oppgave, ny... puh! - Men det har ikke klikket for meg, sier Nils Johan Semb.

Og ikke har han begynt å stamme heller. Gårsdagens hakk i den offisielle nyhetsbulletinen til fotballnasjonen Norge handler nemlig om hvordan landslagstreneren jobber inn mot kveldens kamp på Ullevaal. For nå er det individet - den enkelte spiller - som får beskjed om arbeidsoppgavene, og det langt mer enn kollektive.

Fordi mange bekker små...

- Hver spiller kjenner sin oppgave, forklarer Nils Johan Semb. - Og til sammen blir det et sett av oppgaver. Og det er det alt dreier seg om - at hver og en gjør den jobben han skal. Klarer vi det, får vi til et godt resultat mot Bosnia.

Nils Johan Semb takket for Romania-rosen allerede på søndag. Og glemte den.

- Ros er positivt og hyggelig. Ros skaper også forventninger. Men hvis vi ikke klarer å fokusere inn mot ny oppgave, ny oppgave, ny oppgave... så hjelper det ikke.

Skjønner?

Semb har bestemt seg for Norges formasjon på Ullevaal i kveld. Han vil bare ikke si noe om den fordi han mener også bosniere har store ører. Men trøkk skal det bli - helt sikkert.

Resten blir opp til Bosnias kontringsiver og Norges evner til å forsvare seg.

Foto: ARNT E. FOLVIK

<B>LANDSLAGSTRENEREN:</B> Nils Johan Semb