<strong>MISFORNØYDE:</strong> Newcastle-supporterne er ikke fornøyde etter at Newcastle i helga gikk på sitt åttende strake tap. Ifølge Daily Telegraph har det nå gått så langt at spillerne skal være livredde for å spille på egen hjemmestadion. Foto: Scanpix
MISFORNØYDE: Newcastle-supporterne er ikke fornøyde etter at Newcastle i helga gikk på sitt åttende strake tap. Ifølge Daily Telegraph har det nå gått så langt at spillerne skal være livredde for å spille på egen hjemmestadion. Foto: Scanpix Vis mer

Fortsatte begredelig tapsrekke. Nå skal de være livredde for å spille på hjemmebane

Newcastle kjemper mot nedrykk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I helga fortsatte Newcastle ei vanvittig tapsrekke etter å ha blitt banket 3-0 av Leicester. Det var det niende tapet på ti kamper for de svarte og hvite, og laget som en gang lå trygt midt på tabellen kjemper nå mot nedrykk.

Det har gått rett vest siden Alan Pardew fikk nok og dro til Crystal Palace. Og nå er stemningen såpass dårlig blant supporterne at Newcastle-spillerne rett og slett er livredde for å spille på sin egen hjemmebane. Det skriver velinformerte Daily Telegraph.

Ber familien holde seg hjemme Under det ydmykende tapet lørdag, uttrykte supporterne misnøye mot klubbeier Mike Ashley, som virker å være utelukkende opptatt av at klubben skal gå med store overskudd. Men også spillerne og manager John Carver får nå høre det fra tribunen.

- Fansen ga oss i dag rett og slett en beskjed om at de ikke ønsker å se oss. Jeg kan ikke klandre dem. Hvis jeg hadde vært på tribunen, ville jeg gjort det samme, sier Carver og mente det ikke var hans skyld at laget framstår som om de allerede har tatt ferie.

Daily Telegraph skriver at det nå har gått så langt at flere av de store profilene har bedt familie og venner holde seg hjemme når to av de tre siste av sesongens kamper skal spilles på St. James' Park.

Kun èn hjemmeseier i år Manager Carver mente at fansen hadde rett til å være misfornøyde på tribuna under helgas kamp, all den tid det så ut som de zebrakledde hadde tatt ferie.

Men at spillerne også har bedt familien om å ikke dukke opp på tribunen på St. James' Park, viser nå bare at de heller ønsker å gjemme seg bort enn å kjempe mot nedrykk. Klubbens supportere har allerede vist sin misnøye gjennom for eksempel boikott og protester fra tibuna.

Faktisk har bare Newcastle vunnet èn kamp på hjemmebane i år, det var mot Aston Villa i slutten av februar.

<strong>MISNØYDE:</strong> Supporterne viste sin misnøyde mot klubbeier Mike Ashley. Foto: Reuters / Alex Morton
MISNØYDE: Supporterne viste sin misnøyde mot klubbeier Mike Ashley. Foto: Reuters / Alex Morton Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer