Eliteserien

Fortsatte ellevill Tromsø-rekke

Bodø/Glimt banket Tromsø i «Slaget om Nord-Norge». Erik Botheim (21) stod i sentrum for de regjerende seriemesterne.

DET ER MÅL, DET ER BOTHEIM: Erik Botheim scoret årets første mål i Eliteserien, da Bodø/Glimt sikret seieren mot erkerival Tromsø. Foto: Mats Torbergsen / NTB
DET ER MÅL, DET ER BOTHEIM: Erik Botheim scoret årets første mål i Eliteserien, da Bodø/Glimt sikret seieren mot erkerival Tromsø. Foto: Mats Torbergsen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BODØ/GLIMT - TROMSØ 3-0

Det ble en gledelig start på Eliteserien for de regjerende seriemesterne. Med 3-0 hjemme mot erkerival Tromsø vant Bodø/Glimt sesongens første utgave av «Slaget om Nord-Norge».

Årets aller første scoring i Eliteserien ble signert Erik Botheim, som er nyankommet fra Rosenborg for denne sesongen. Scoringen gjør at Botheim står med en noe oppsiktsvekkende statistikk.

Han har nemlig fem scoringer i Eliteserien, og alle har kommet mot Tromsø. Spissen fra Kringsjå scoret i 2-1-seieren hjemme for Rosenborg mot Tromsø i 2018-sesongen før han vartet opp med et hat trick i samme oppgjør i 2019.

- Jeg har jo hatt han Lars Petter (Andressen, team manager i Tromsø, jour.anm) i Lyn, så hver gang jeg spiller mot Tromsø, så er det ekstra motivasjon for meg. Jeg tenker han klør seg litt ekstra i hodet i dag, ler Botheim i samtale med Dagbladet etter oppgjøret.

- Det er blitt gjort mye ut av det presset som har vært på meg fordi jeg skulle erstatte en som scora over 20 mål i fjor (Kasper Junker, jour.anm), men jeg har aldri tenkt jeg skal bære dette laget. Jeg har kommet for å søke utvikling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer