- Fortsett å spille fotball med et stort smil om munnen

Patrick Vieira storfornøyd med at laget hans vant Norway Cup - og han sender en hilsen til alle deltakerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

EKEBERGSLETTA (Dagbladet.no): I dag ble verdens største fotballturnering avsluttet med finalespill, og et av lagene som gikk til topps var senegalesiske Diambars – laget som ble grunnlagt av Frankrike og Inters midtbanespiller Patrick Vieira (31).

Gjennom Dagbladet.no hilser VM- og EM-vinneren til laget sitt spesielt og Norway Cup-deltakerne generelt. - Jeg vil få gratulere laget mitt med en flott prestasjon, for det er ikke lett å vinne Norway Cup. Da jeg var her i fjor, så jeg det høye nivået på lagene. Diambars kan være veldig stolte av seg sjøl, sier den tidligere Milan-, Juventus- og Arsenal-spilleren.

Overrasket over Norway Cups størrelse

I fjor var han altså til stede på Ekebergsletta, noe han også ønsket å være i år. En skade bidro til at det ikke ble noe av.

- Jeg visste at Norway Cup var en stor turnering, men ikke at den var så stor. Jeg vil sende en takk til det norske folk for opplevelsen jeg fikk i fjor, sier han over telefon.

- Hva husker du best fra fjorårets turnering?

- Det må være at det var så mange folk til stede fra alle verdenshjørner. Dette bidro blant annet til at Diambars-spillerne lærte litt engelsk, fordi de ville snakke med folk fra de andre lagene, svarer Vieira.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.