Fortsetter å sjokkere

Mens fotballen i Europa har gått i dvale under coronaepidemien, er det fortsatt fullt kjør i Hviterussland.

FOLKETOMT: Litt over 400 tilskuere var på plass på kampen i Minsk fredag kveld. Foto: REUTERS/Vasily Fedosenko/NTB Scanpix
FOLKETOMT: Litt over 400 tilskuere var på plass på kampen i Minsk fredag kveld. Foto: REUTERS/Vasily Fedosenko/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I Hviterussland ruller fotballen fortsatt og det er fremdeles mulig å dra på stadion for å følge klubben i ditt hjerte.

Seinest fredag kveld spilte Dinamo Minsk mot Torpedo BelAZ i hovedstaden, samtidig som Belshina tok imot Gorodeya samme kveld.

Men det kan virke som supporterne har begynt å ta smittevern på alvor, for det skal bare ha vært litt over 400 tilskuere på kampen i Minsk. Forrige sesong hadde Dinamo Minsk mer enn 5000 tilskuere i ligaen ved flere anledninger.I Belshina var det rundt 400 tilskuere - en nedgang på 600 fra forrige hjemmekamp i mars.

Bilder fra Scanpix viser at det knapt er supportere på tribunen i Minsk, og mange av dem som var på kampen mot Torpedo brukte munnbind.

Før kampen ble det også målt temperaturen på fans som smittevern. Håndsprit ble også flittig brukt. Tidligere i sesongen ble det meldt at få tilskuere på stadion rundt om i landet brukte munnbind.

Boikotter

Forrige uke kom meldingen om at supporterklubbene til Sjakhtjor Soligorsk og Neman Grodno kom til å boikotte kamper «fram til den epidemiologiske situasjonen tillater oss å returnere til tribunen».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer