- Fortsetter han sånn, så har han ikke mange venner igjen

Thor om sinna Cavendish.

GRØNN OG SINT: Mark Cavendish spurtet inn til tredjeplass på dagens etappe. En mil tidligere skjelte han ut en spansk Caisse d'Epargne-rytter.Foto: Arnt E. Folvik, Dagbladet
GRØNN OG SINT: Mark Cavendish spurtet inn til tredjeplass på dagens etappe. En mil tidligere skjelte han ut en spansk Caisse d'Epargne-rytter.Foto: Arnt E. Folvik, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PERPIGNAN (Dagbladet.no): Mark Cavendish er kjent for sitt temperament. På dagens etappe gikk det hett for seg igjen, da han havnet i klammeri med en Ciasse d'Epargne-rytter.Australske Brett Lancaster forteller at det gikk hektisk for seg da det var rundt ti kilometer igjen da feltet forsøkte å hente inn den modige Thomas Voeckler.

- Cavendish dreiv og ropte etter en spanjol. Det var skriking og slikt. Det var en fra Caisse d'Espargne, sier Hushovds spurtopptrekker Lancaster til norske medier.

- Støtt og stadigThor Hushovd fikk ikke med seg episoden, men er ikke overrasket.

- Det gjør Cavendish støtt og stadig. Fortsetter han sånn, så har han ikke mange venner igjen, sier Hushovd til Dagbladet.- Hvorfor ikke?

- Hvis han gjør sånt, så blir det flere og flere som ikke liker ham, men jeg har ingen problemer med Cavendish, sier Grimstad-gutten.

Ikke med i spurtenThor Hushovd kom ikke i skikkelig posisjon til å være med i kampen om spurtseieren i hovedfeltet, og tapte ti nye poeng i forhold til Cavendish.- Vi mistet hverandre, det er det som er kjedelig. Vi klarer ikke å fighte nok for å sitte sammen. Vi må se på videoen hva som gikk galt, men vi må kanskje ha tøffere albuer, sier Hushovd, som bare hadde med seg Lancaster mot sluttten av løpet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer