Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League:

- Fortsetter Liverpool sånn, forsvinner topp fire også raskt

Bekymret Jamie Carragher.

PRESSET: Etter enda et tap, må Liverpool-manager Jürgen Klopp tåle stadig flere kritiske spørsmål. Foto: NTB Scanpix/Richard Lee
PRESSET: Etter enda et tap, må Liverpool-manager Jürgen Klopp tåle stadig flere kritiske spørsmål. Foto: NTB Scanpix/Richard Lee Vis mer

Jamie Carragher mener Liverpool er blitt for lette å lese. Liverpool-legenden mener manager Jürgen Klopp må ta grep.

Liverpool har bare vunnet 1 av 10 siste kamper. Etter lørdagens tap mot nedrykkstruede Hull, har Anfield-laget hele 13 poeng opp til ligaleder Chelsea.

- Dersom Liverpools form fortsetter slik de neste ukene, vil også topp fire forsvinne raskt, sukker Carragher.

- Det er ikke lenger rakettforskning hva som må til for å slå Liverpool, sier den tidligere forsvarsspilleren og peker på det mange eksperter mener - nemlig at Anfield-laget er blitt forutsigbare med sin velkjente "gjenvinningsfotball".

Stusser over spillere i «feil» posisjoner

Keeper Simon Mignolet kom under kritikk på ny etter svak inngripen forut for Hulls ledermål lørdag, men Carragher mener det er flere mangler i Liverpool-laget.

- Det er ting i Liverpool-laget en lurer på om virkelig stemmer, som at Lucas spiller stopper og Milner venstreback, påpeker Carragher.

- Alle managere, foruten de i de fem beste klubbene, bruker samme taktikk som Hull mot Liverpool, fortsetter den tidligere landslagsspilleren.

Liverpool begynte sesongen bra, men har sviktet helt i 2017.

- Liverpool gjør noe dumt bak der, denne gangen var det målvakten. Det er ikke første gang vi har sett det denne sesongen, sier Carragher.

- Manageren må vinne på noe annet, et helt annet (spille)system, mener Carragher.

Reagerte på Dalglish-sparking

Jamie Carragher sier også i et annet intervju at det var feil å sparke Kenny Dalglish i 2012. Dalglish hadde ledet Liverpool til to cupfinaler (seier i ligacupen, tap i FA-cupen), men klubben kom ikke med i mesterligaen.

- Da Kenny kom inn, fikk han en god start og samlet troppene. I den andre sesongen hadde vi en god start og kom til to finaler, hvorav den ene ble vunnet. Å få sparken under slike omstendigheter, mente jeg var altfor strengt. Og det mener jeg fortsatt, sier Carragher.

Liverpool har ikke vunnet noe trofé etter at Dalglish fikk sparken.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media