Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fortsetter sammen med Drillo

Ola By Rise kommer etter alt å dømme til å fortsette som Drillos assistent på landslaget.

TO ÅR TIL: Ola By Rise ser ut til å bli med Egil Olsen i to år til for å lede Norge.
Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
TO ÅR TIL: Ola By Rise ser ut til å bli med Egil Olsen i to år til for å lede Norge. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX Vis mer

||| (Dagbladet): Etter det Dagbladet erfarer, er det nå bare formaliteter som gjenstår før Ola By Rise (48) er  klar for ny periode som Drillo-assistent på landslaget.

- Jeg hadde en prat med Nils Johan (Semb, toppfotballsjef - red. anm.) i går. Vi er er nærmere en løsning, men noen endelig avklaring blir det ikke før over helga, sier Ola By Rise til Dagbladet.

I tenkeboksen
By Rise har vært i tenkeboksen en snau måned, mye på grunn av at han har vurdert å bli hovedtrener på klubbnivå igjen. 

Nå tyder alt på at han takker ja til en ny periode under Drillo, som skal lede landslaget frem til 2012, når Ståle Solbakken overtar.

- Både Drillo og Semb har signalisert at de gjerne vil ha meg med videre, og det er hyggelig, sier By Rise.

- Hvilke andre klubber har du fått tilbud fra?

- Nei, det ønsker jeg ikke å si noe om. Jeg er inne i en prosess, så får vi se hva som skjer når alle brikkene har falt på plass, sier han.

To nye år?
Ola By Rise har vært assistentrener på landslaget de fire siste årene, først under Åge Hareide, så under Drillo det siste året.

- Jeg har lyst til å prøve ideer og tanker i et klubblag igjen, men det er ikke sikkert det blir nå. Det kan godt hende jeg fortsetter på landslaget en periode til, sier han.

Toppfotballsjef Nils Johan Semb ønsker ikke i dag å kommentere hvorvidt By Rise nærmer seg et ja til å fortsette som assistenttrener på landslaget.

- Vi har en god dialog, det er alt jeg kan si nå.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media