Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lindelöfs fortviler

Fortviler etter babyråd

Victor Nilsson Lindelöf og Maja Nilsson Lindelöf ble foreldre til Ted Louie for drøye seks måneder siden. Nå forteller paret at de fikk et dårlig råd før de ble foreldre.

FORTVILER: Paret fikk et spesielt råd før de ble foreldre. Foto: NTB Scanpix
FORTVILER: Paret fikk et spesielt råd før de ble foreldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bloggeren Maja Nilsson Lindelöf og hennes mann, Manchester United-stjerna Victor Lindelöf, ble foreldre for første gang da de fikk babyen Ted Louie i våres.

I et intervju med magasinet Mama gjengitt i Expressen, forteller Maja om starten av tilværelsen som forelder. Hun mener at det ikke har vært i nærheten av hva hun hadde forventet seg.

- Ikke i det hele tatt. Jeg hadde bygd opp forventninger om at alt skulle være en dans på roser. I stedet ble det turer fram og tilbake til sykehuset, og at jeg knapt kunne ta en dusj over tre minutter uten å bli stresset. Jeg gråt fordi det føltes ut som jeg aldri kunne få mer tid med Victor, forteller Nilsson Lindelöf.

SPENST: Christiano Ronaldo får nettet til å koke med sin voldsomme spenst. Video: Strive Vis mer

Dårlige råd

Nilsson Lindelöf forteller videre at de første månedene som førstegangsforeldre var tøffe. Før de fikk barnet hadde de lest ulike tips om hvordan foreldretilværelsen skulle bli. De hadde blant annet funnet et råd, de raskt fant ut av ikke skulle stemme.

- Det var noen tøffe uker før vi innså at det rådet vi fikk var det dårligste hittil.

Paret hadde nemlig lest i forumet «Familjeliv», at jo tidligere man la barnet sitt om kvelden, jo lengre ville barnet sove på morgenen. Det skulle paret kjapt for oppleve at ikke stemte.

- Vi leste på «familjeliv» at barn som sovner tidligere på kveldene våkner seinere på morgenen. Jeg og Victor begynte å legge Ted Louie fem hver dag noe, som så klart, resulterte i at han våknet halv fire hver morgen. Det var noen tøffe uker, og vi fant raskt ut at det ikke stemte, sier Nilsson Lindelöf til Mama.

Fikk kritikk

Victor Lindelöf har vært en av Sveriges største fotballprofiler de siste åra. Denne sesongen har han spilt bra på midtstopperplass for et Manchester United som nesten ikke har sluppet inn mål.

I sommer fikk Manchester United-stjerna stor kritikk fordi han valgte å takke nei til å være med landslaget da de skulle spille EM-kvalik. Mange mente han hadde takket nei fordi kompis John Guidetti ikke skulle være med.

Seinere viser det seg at grunnen for vrakingen av landslaget var konas graviditet. I ettertid har Maja uttrykt at det var en belastning for familien at media stilte spørsmål rundt mannens profesjonalitet da han valgte å bli hjemme fra samling.

- Visse personer, og framfor alt mediene, har ødelagt en del av det man som menneske har rett til å få håndtere i fred, nemlig den lykken over å bli forelder. Man fortjener, fotballproff eller ei, å få håndtere det i fred. På en måte føler jeg meg frarøvet følelsen man skal ha som forelder dagene før barnet kommer til verden, og dagene etterpå. Lykkønskningene har blitt blandet med hets, takket være mediene, skriver Lindelöf.