Fortviler over video: - Ikke greit

Cricket-stjerna Virat Kohli reagerer sterkt på en video som skal vise en fremmed som har tatt seg inn på hans hotellrom under et treningsopphold i Australia.

FORTVILER: Virat Kohli, her fotografert under en landskamp mellom India og Nederland i Sydney 27. oktober. Foto: Saeed Khan / AFP / NTB
FORTVILER: Virat Kohli, her fotografert under en landskamp mellom India og Nederland i Sydney 27. oktober. Foto: Saeed Khan / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Den indiske cricket-stjerna Virat Kohli delte mandag en video som skal vise en fremmed på hans hotellrom i den australske byen Perth.

- Jeg forstår at fans blir veldig glade for å se sine favorittspillere og begeistret over å møte dem, og det har jeg alltid satt pris på. Men denne videoen er helt forferdelig, skriver Kohli på Instagram.

Den tidligere landslagskapteinen skriver videre at videoen har gjort ham paranoid.

- Denne typen fanatisme og krenkelse av folks privatliv er ikke greit.

- Utrolig skuffet

Hendelsen skal ha funnet stedt ved hotellet Crown Perth, der det indiske cricketlandslaget forberedte seg til verdenscupen.

Det opplyser en ikke navngitt talsperson fra det internasjonale cricketforbundet (ICC) til BBC.

- ICC er utrolig skuffet over den grove krenkelsen av privatlivet som et medlem av det indiske reisefølget ble utsatt for, sier vedkommende til kanalen.

- Vi jobber videre med arrangementshoteller og sikkerhetsselskaper for å sørge for at dette forblir en isolert hendelse, og at spillernes privatliv respekteres fullt ut til enhver tid.

- Nulltoleranse

I en uttalelse fra hotellet heter det at de er kjent med hendelsen, der en entreprenør hevdes å være involvert.

- Vi beklager uforbeholdent til den involverte gjesten og vil ta nødvendige grep for å sørge for at dette forblir en isolert hendelse, sier en ikke navngitt talsperson, sitert av blant andre The Guardian.

- Vi har nulltoleranse for denne oppførselen. Den faller godt under standardene vi setter for våre ansatte og entreprenører.

Videre opplyser hotellet at de etterforsker hendelsen, at de involverte personene skal ha blitt avskjediget og at den opprinnelige videoen skal være avpublisert fra sosiale medier-kontoen der den først ble publisert.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer