Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fortvilet fan ringte nødtelefonen - krevde å få snakke med Alex Ferguson

Hør den utrolige samtalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En full Manchester United-fan ringte i går kveld nødtelefonen til politiet i Manchester og krevde å få snakke med Sir Alex Ferguson.

Det var en mann fra Crumpsall, nord i Manchester som ringte rundt halv elleve på kvelden. Det var like etter at Manchester United ble slått ut av ligacupens semifinale av Sunderland etter en dramatisk kamp.

- Kan jeg få snakke med Sir Alex Ferguson, er du snill, starter mannen med å si til operatøren.

Ville diskutere kampen Den fortvilte supporteren ville diskutere det skuffende resultatet med den avgåtte manageren. Du kan høre samtalen med politiet øverst i denne artikkelen.

- En kriminell handling, ja. Jeg vil rapportere en kriminell handling, sier den tydelig berusede mannen, og sikter til at Manchester United spilte forferdelig.

Ber folk ringe klubben Mannen fikk det selvfølgelig ikke som han ønsket.

«Det er tydelig at det kan være trist og deprimerende når fotballklubben din taper en kamp, men vi må alle huske at 999 kun skal brukes i nødstilfeller», skrev Manchester-politiet på sin Facebook-side.

De skriver videre at dersom du ønsker å snakke med Sir Alex Ferguson om fotballresultater, kan politiet i Manchester anbefale at du ringer til Manchester United direkte, fordi du da vil ha en mye bedre mulighet til å få tak i ham.

Hele Norges coronakart