Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fortvilet Strande

Trond Strande er symbolet på Moldes innsatsvilje. Tapet av to poeng mot Ham-Kam satt langt oppe i halsen da han forlot Molde stadion. 1.-divisjon nærmer seg.

MOLDE (Dagbladet): : -  Dette blir helvetes vanskelig, var den første tanken som slo meg da dommeren blåste av. Vi har ikke akkurat vært i noen bra flytsone denne sesongen, sier han lakonisk.

Kraftinnsatsen mot Ham-Kam ble aldri belønnet slik hjemmelaget hadde fortjent. Dermed fortsetter Molde som et nedrykkslag når to kamper gjenstår mot Stabæk borte og Bodø Glimt hjemme.

Må slå Stabæk

-  Dette må vi tåle. Stabæk-kampen blir et være eller ikke være. Vi er inne i en kritisk situasjon som forverret seg med resultatene i denne runden, vurderer Strande.

Han vet at det blir to kamper til med full krig. Muligheten ligger i at Molde tar med seg viljen og intensiteten fra Ham-Kam-kampen og vinner.

-  Alt ligger fortsatt i våre hender. Det hadde vært verre om vi kunne ha rykket med seirer i de to siste kampene. Det er fortsatt opp til oss, sierr Petter Rudi.

Sin egen framtid i Molde vil han ikke vurderer nå.

-  Det høres kanskje litt flåset ut, men jeg tenker ikke lenger enn til sesongslutt, hvor Molde skal være på trygg poengplass. Med samme innsats i de to siste kampene bør vi ha gode sjanser til å vinne begge, sier Rudi.

Frigård te

Molde-trener Reidar Vågnes så kampen, men overlot hele ansvaret til Odd Berg etter morens nylige dødsfall. Berg roser innsatsen og viljen, men sier at de manglende scoringene ikke bare handler om uflaks.

Ham-Kam er fortsatt med i kampen om en Royal League-plass. Arbeidsgjengen til Ståle Solbakken slutter aldri å tro på egne ferdigheter. Belønningen kan bli en lang vinter med toppfotball og gode inntekter.

Geir Frigårds gule kort for kjeftbruk gir han karantene og svekker laget i toppkampen hjemme mot Vålerenga neste helg.

FRYKTER 1.-DIVISJON: Innsatsfylte Trond Strande forlater Molde Stadion etter bare uavgjort mot Ham-Kam. - Dette blir helvetes vanskelig, sier Strande.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media