Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fortvilet van Gaal kastet seg ned på bakken foran dommeren

- Komikveld.

MERKELIG OPPFØRSEL: Fjerdeommer Mike Dean skjønte nok lite da Louis van Gaal plutselig kastet seg ned foran ham. Foto:
Reuters / Phil Noble / NTB Scanpix
MERKELIG OPPFØRSEL: Fjerdeommer Mike Dean skjønte nok lite da Louis van Gaal plutselig kastet seg ned foran ham. Foto: Reuters / Phil Noble / NTB Scanpix Vis mer

• Manchester United - Arsenal 3-2 (2-1)

(Dagbladet): En hardt presset Louis van Gaal pleier normalt å sitte rolig på setet sitt og notere når Manchester United spiller kamp.

Det var ikke tilfellet i dag.

OPP IGJEN: I likhet med United stablet van Gaal seg på beina. Foto: EPA/NIGEL/NTB Scanpix
OPP IGJEN: I likhet med United stablet van Gaal seg på beina. Foto: EPA/NIGEL/NTB Scanpix Vis mer

Van Gaal fikk vist fram sine skuespillerprestasjoner på drømmenes teater. Han klagde på en dommeravgjørelse til fjerdedommeren et snaut kvarter før slutt, etter at Arsenal fikk frispark i en god posisjon - noe van Gaal mente var filming i forkant.

Nederlenderen kastet seg derfor ned på gressmatta foran fjerdedommeren, for å vise hva han mente om Arsenal-spillerens oppførsel - til stor jubel for hjemmefansen på Old Trafford. At han holdt i en notatblokk og en penn stoppet ikke 64-åringen.

- Full komikveld, mente TV 2-kommentator Simen Stamsø Møller.

Emosjonell - Jeg var litt emosjonell. Normalt er jeg ikke slik, men det var en viktig kamp, det er Arsenal og jeg hadde en annen mening enn dommeren. Men jeg kan ikke gjøre det der. Det er ikke bra for autoriteten til dommerne. Jeg beklaget etter kampen, og alt er ordnet, sier van Gaal etter kampen.

Like ved sto Arsene Wenger som ikke akkurat klagde på den samme avgjørelsen. Wenger fikk seinere spørsmål om van Gaals «filming».

- Jeg vil ikke kommentere det. Etterpå vil de si at jeg er en bitter taper. Vel, det er jeg faktisk, sier Wenger på pressekonferansen etter kampen.

Sterk seier Oppførselen har blitt en skikkelig snakkis på sosiale medier i dag. Oscar-utdelingen går av stabelen i natt, og du får nok se noen van Gaal-vitser i den anledning.

Manchester United stilte med et svekket lag etter alle skadeproblemene, men takket være pangebuten til Marcus Rashford tok de røde med seg alle poengene.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram