Fortvilt Halvdan - tar Glimt-grep

Gode råd var dyre for Halvdan Sivertsen. Men nå har dramaet fått sin løsning.

GLIMT-SUPPORTER: Halvdan Sivertsen er Glimt-supporter på sin hals. Når laget hans spiller Europa League mot Arsenal, vil han gjerne være der, så klart. Foto: NTB
GLIMT-SUPPORTER: Halvdan Sivertsen er Glimt-supporter på sin hals. Når laget hans spiller Europa League mot Arsenal, vil han gjerne være der, så klart. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Halvdan Sivertsen skulle etter planen være ett av trekkplastrene under festivalen Smeltedigelen i Mo i Rana torsdag 13. oktober.

Men da Bodø/Glimt trakk Arsenal i Europa League, og hjemmekampen krasjer med konserten, tok en rådvill Sivertsen grep, skriver Rana Blad.

Overfor avisa forteller arrangørene at Sivertsen var oppriktig fortvilet og at de fikk en telefon fra managementet til artisten.

Festivalen viste utmerket goodwill. Nå er konserten flyttet fram en dag, slik at Sivertsen både får sett sitt kjære Glimt på torsdagen og publikum får synge med på Kjærlighetsvisa i Mo i Rana på onsdagen.

Sivertsens sanger er faste innslag på tribunen når Glimt spiller, både hjemme så vel som borte.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer