- Forvent at målene flommer

Carew får skryt på balløya.

(Dagbladet.no): I går kveld fikk John Carew sin første kamp for Aston Villa.

Sjøl om han ikke scoret - slik han pleier i debutene sine - får han skryt i britisk presse i dag.

- I Ashley Young og John Carew, et spisspar verdt mer en £14 mill. (173 mill. kr, red.anm.), har O\'Neill får et angrep som blander rå hurtighet med kraft. Forvent at målene flommer så snart de to finner tonen, skriver seriøse The Independent.

- De var en trussel hele kvelden

Til avisa sier manager Martin O\'Neill at han har stor tro på det nyetablerte partnerskapet.

- Samarbeidet lover godt for oss. Jeg ble oppmuntret av John og Ashleys prestasjoner, de var en trussel hele kvelden, sier iren.

Samtidig er han svært oppgitt over annulleringen av John Carews nettkjenning. Etter å ha headet kula i mål, ble nordmannen avblåst for angivelig armbruk mot Antoine Sibierski.

- Dette var et viktig øyeblikk i kampen, og det er helt åpenbart at det var mål. Hvis det skulle vært blåst noe, burde det vært straffe, mener Aston Villas sjef, som ikke endret mening etter å ha sett reprisene.

En ellers fornøyd John Carew reagerte akkurat likedan.

GOD DEBUT: John Carew debuterte nær sagt som vanlig med en flott forestilling fra hans side. Men denne gangen ble det bare nesten mål: Lørenskog-mannen skjøt i stolpen og fikk et mål annullert. Foto: SCOTT HEPPELL/AP/SCANPIX
GOD DEBUT: John Carew debuterte nær sagt som vanlig med en flott forestilling fra hans side. Men denne gangen ble det bare nesten mål: Lørenskog-mannen skjøt i stolpen og fikk et mål annullert. Foto: SCOTT HEPPELL/AP/SCANPIX Vis mer

- Det var en merkelig avgjørelse. Han peker på en annen av våre spillere. Men ingen skjønner noen ting. Det var helt latterlig, sier han til Dagbladet.

Raskt samspilt

Storpublikasjonen The Times peker på at Carew og Young fant hverandre på rekordtid.

- Ashley Young og John Carew, Villas store kjøp, fant en umiddelbar forståelse for hverandre - den første scoret og den andre traff treverket, konstaterer London-avisa.

O\'Neill synes prestasjonen er ekstra imponerende med tanke på at duoen bare har hatt en uke sammen.

- Tatt i betrakning at de bare har hatt noen få dager til å bli kjent - ikke bare med hverandre, men også med lagkameratene - er dette veldig oppmuntrende, skryter O\'Neill.

Så gjenstår det å se om John Carew kan holde koken i sin nye klubb. «Villans» spiller sin neste kamp hjemme mot West Ham på lørdag, og klubben rapporterer at det er rift om billettene.

• Si din mening: Hva synes du om John Carews start på Premier League-karrieren?

- Forvent at målene flommer
SKRYT FRA SJEFEN: Både John Carew (t.v.) og Ashley Young (t.h.) får skryt fra manager Martin O\'Neill etter debutene mot Newcastle i går kveld.