SNART KLAR IGJEN: Arsenals Cesc Fabregas har flørtet med Barcelona i lang tid, og ikke spilt fotball på grunn av en skade. Nå mener Arsene Wenger at stjernen er klar til kamp mot Ståle Solbakkens FC Köln lørdag. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
SNART KLAR IGJEN: Arsenals Cesc Fabregas har flørtet med Barcelona i lang tid, og ikke spilt fotball på grunn av en skade. Nå mener Arsene Wenger at stjernen er klar til kamp mot Ståle Solbakkens FC Köln lørdag. Foto: REUTERS/Eddie KeoghVis mer

- Forventer at Fabregas er klar til kamp mot Solbakken

Wenger har ikke gitt opp å beholde stjernen. Dette er dagens ryktebørs.

(Dagbladet): Arsenal-kaptein Cesc Fabregas var ikke med da laget nylig var på treningsleir i Asia, og det har lenge blitt spekulert i om han snart er klar for Barcelona.

Flørten mellom den spanske klubben og Fabregas har vart i lang tid, men det var lyskeproblemer som var den offisielle grunnen til at stjernen ikke har vært med laget i sesongoppkjøringen.

Nå forventer Arsenal-trener Arsene Wenger at Fabregas er klar til lørdagens treningskamp mot Ståle Solbakkens FC Köln.

Solbakken har fått en grei start på sesongoppkjøringen med 1-0-seier over Spartak Moskva og 2-1-seier over Panathinaikos.

MØTER ARSENAL: Ståle Solbakken og FC Köln møter Arsenal i treningskamp lørdag.
Foto: Erlend Aas / Scanpix
MØTER ARSENAL: Ståle Solbakken og FC Köln møter Arsenal i treningskamp lørdag. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer

- Vi må se hvordan det står til med Fabragas, men normalt sett skal han være klar til kamp, sier Wenger ifølge Daily Mirror.

- Han er selvsagt med i framtidsplanene mine. Problemet er alle spekulasjonene, men målet mitt har hele tiden vært det samme: Å beholde spillerne mine og jeg skal fortsatt kjempe for dem, sier Wenger.

Mange forventer at Fabregas forlater London til fordel for Barcelona, men de regjerende spanske mesterne har ikke lykkes i hente sin tidligere spiller.

Arsenal skal ikke være villig til å selge sin kaptein, men har satt en prislapp på 350 millioner kroner.

- Aguero går ned i lønn
Carloz Tevez skal være svært nære en overgang til brasilianske Corinthians etter at Manchester City-sjef Roberto Mancini i dag sa at klubben har akseptert et bud på argentineren.

MØTER SOLBAKKEN: Arsene Wenger mener Cesc Fabregas er klar til helgens treningskamp mot FC Köln. Foto: AFP PHOTO / Saeed KHAN
MØTER SOLBAKKEN: Arsene Wenger mener Cesc Fabregas er klar til helgens treningskamp mot FC Köln. Foto: AFP PHOTO / Saeed KHAN Vis mer

Nå tyder det på at Maradonas svigersønn, Sergio Agüero, blir Tevez sin erstatter hos de lyseblå fra Manchester.

Engelske Daily Mirror hevder at Agüero er villig til å gå ned i lønn for å få på plass en overgang.

Ifølge tabloidavisen skal City tilby spissen en ukelønn på 160.000 pund, som tilsvarer rundt 1,4 millioner kroner. Dette er mindre enn det argentineren tjener hos sin nåværende arbeidsgiver Atletico Madrid.

- Agüero er en interessant spiller for Manchester City fordi han er ung, men først må vi se hva som skjer med Tevez. Agüero er en god spiller og har potensial til å score mange mål i sammen med Mario Balotelli og Edin Dzeko, sier Roberto Manchini ifølge Sky Sports News.

Chelsea-stjerne forventer gullkamp
Chelseas Salomon Kalou mener klubben skal kunne være med å kjempe helt i toppen i Premier League selv uten store signeringer i sommer.

TEVEZ-ERSTATTER: Sergio Aguero skal være villig til å gå ned i lønn for å spille i City. Foto:  EPA/LEO LA VALLE
TEVEZ-ERSTATTER: Sergio Aguero skal være villig til å gå ned i lønn for å spille i City. Foto: EPA/LEO LA VALLE Vis mer

Han mener laget er mer enn godt nok fra før.

- Det er masse kvalitet i laget og vi trenger bare å bli samspilte. Vi må fortsette og tro på våre egne spillere, sier han ifølge Daily Mirror.

Lagets nye trener Andre Villas-Boas har sagt at han utelukker store endringer i Chelsea-troppen. Det gleder Kalou.

- Det blir en tøff kamp mot Manchester City, Manchester United og Arsenal som alltid presterer. Derfor er Premier League verdens beste liga, fordi det er så mange lag som kan bli seriemester, sier han.

Mame Biram Diouf til Blackpool?
Tidligere Molde-spiller Mame Biram Diouf har ikke vært en hit på Old Trafford etter overgang til Manchester United. Han var på utlån til Blackburn forrige sesong.

TIL BLACKPOOL: Mame Biram Diouf er med United på treningsleir i USA. Blackpool ønsker nå å låne spissen. Foto: Jim Rogash/Getty Images/AFP
TIL BLACKPOOL: Mame Biram Diouf er med United på treningsleir i USA. Blackpool ønsker nå å låne spissen. Foto: Jim Rogash/Getty Images/AFP Vis mer

Nå melder Daily Mail at Blackpool ønsker å låne spissen.

Avisen hevder klubben vil låne spissen for 1,5 millioner pund.

GODE NOK: Chelseas Salomon Kalou mener laget er gode nok til å kjempe om gull uten store signeringer. Foto: EPA/ANDY RAIN
GODE NOK: Chelseas Salomon Kalou mener laget er gode nok til å kjempe om gull uten store signeringer. Foto: EPA/ANDY RAIN Vis mer