Forventer Austria-avklaring neste uke

BERGEN (Dagbladet): Brann-direktør Bjørn Dahl forventer en endelig avklaring med Austria Wien tirsdag eller onsdag neste uke. Da vil ventelig Raymond Kvisvik og Thorstein Helstad bli solgt samlet til Østerrike.

Bjørn Dahl forhandlet videre med Austria Wien torsdag kveld. Han sier til Dagbladet.no at det er lite som gjenstår før partene kan signere en avtale.

Vil ha ro

- Ettersom Austria Wien skal møte Rapid Wien i lokalderby på landslagsarenaen i Wien søndag og vi skal møte Molde i seriepremieren lørdag, har begge parter interesse av ro i saken til over helga.

Sportsdirektør Peter Svetits vil være bortreist mandag. Derfor regner jeg med at vi avslutter forhandlingene tirsdag eller onsdag, sier Bjørn Dahl.

Torsdag var Brann-direktøren også i et forhandlingsmøte utenfor Norges grenser med en annen klubb som er interessert i en avtale for Thorstein Helstad.

Har alternativ

- Jeg må ha alternative løsninger innen rekkevidde i tilfelle, og mot formodning, at forhandlingene med Austria Wien skulle feile. Derfor har jeg forhandlet med en annen klubb, men det er Austria Wien som har førsteretten til forhandlinger nå, sier Dahl.

Agent Stig Lillejord har også vært i nye samtaler med Austria Wien for å avklare spillernes kontrakter. Han sier i dag at det gjenstår et par runder å gå før Thorstein Helstad og Raymond Kvisvik kan signere sine kontrakter.

- Vi er interessert i å få en rask avklaring, men klubbene må først bli enige seg imellom. Det er grunn til å håpe at alt er avklart i løpet av neste uke, sier Lillejord.

(Dagbladet.no)