Ole Gunnar Solskjærs Old Trafford-debut

Forventer kritikk fra kompisene: - Vil være knallharde mot meg

Solskjær tror ikke han vil få noe gratis i Old Trafford-debuten.

DEBUTERER: Ole Gunnar Solskjær skal lede Manchester United på Old Trafford for første gang. Foto: NIZAAM JONES/JMP/REX/SHUTTERSTOCK
DEBUTERER: Ole Gunnar Solskjær skal lede Manchester United på Old Trafford for første gang. Foto: NIZAAM JONES/JMP/REX/SHUTTERSTOCK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær har bare ledet Manchester United i én kamp, men har allerede rukket å gjøre fansen optimistisk med tanke på framtida.

Pessimisme og skepsis er blitt snudd til glede på rekordkort tid etter at nordmannen sørget for 5-1-seier over Cardiff i United-debuten. Også spillerne virker å ha fått en ny giv med Solskjær ved roret.

Den spanske stjernespilleren, Juan Mata, har en ukentlig blogg, men denne sesongen har han ofte ikke orket å sette seg ved tastaturet etter en rekke skuffende prestasjoner. Denne gangen var den en langt lystigere Mata som delte sine tanker.

- Den legendariske Ole Gunnar Solskjær er vår nye sjef og vi kunne ikke fått en bedre start etter at han vendte tilbake til klubben. Det var en overbevisende seier, som vil heve moralen når vi nærmer oss det nye året. Vi må være optimistiske, se framover og fortsette å jobbe hardt for å klatre på tabellen, skrev Mata etter Cardiff-kampen.

Følelsesladd retur

Juleperioden i Premier League gir imidlertid ikke muligheten til å hvile på laurbærene og nyte tidligere seirer. Allerede i morgen, 2. juledag, skal Solskjær og hans menn i aksjon igjen. Og det blir en helt spesiell kamp for nordmøringen, som endelig vender tilbake til Old Trafford.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer