Forventer mobbing fra Ole og Emil

- Det første de gjør er å kommentere bommen min, sier Tarjei Bø etter seieren på Beito.

SUVEREN: Tarjei Bø gikk bare raskere og raskere i sporet utover i åpningssprinten på Beitostølen, og tok til slutt en komfortabel seier i skiskytternes sesongåpning.Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
SUVEREN: Tarjei Bø gikk bare raskere og raskere i sporet utover i åpningssprinten på Beitostølen, og tok til slutt en komfortabel seier i skiskytternes sesongåpning.Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BEITOSTØLEN/OSLO (Dagbladet): Ole Einar Bjørndalen og Emil Hegle Svendsen kunne er allerede forhåndsuttatt til verdenscupåpningen i Østersund siste helg i november, og kunne ta seg råd til å stå over dagens skiskytteråpning på Beitostølen etter å ha gått langrenn torsdag.

Det kunne ikke unggutten Tarjei Bø, men det skal godt gjøres om stryningen ikke er med til Sverige om to uker etter et strålende sprintrenn ingen av konkurrentene kunne hamle opp med.

Med bare én strafferunde og høy marsjfart i sporet, endte det til slutt med en komfortabel seier til supertalentet.

- Moro! Slikt gir selvsagt selvtittilt. Selv om selvtilliten vanligvis er relativt høy, er det alltid godt å få det til, sier Bø.

- Med sterk selvtillit, hva tør du si om sesongen som venter?

- I fjor klarte jeg nesten pallen. Det bør være et mål i år. Jeg føler jeg er god nok til det nå. Til å vinne også. Så det er et naturlig mål for meg. Jeg føler jeg er god nok til å ta VM-medaljer også.

Ut av sofaen - Ole Einar Bjørndalen og Emil Hegle Svendsen sto over i dag. Hvat tror du de tenker om løpet ditt?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer