Ole Gunnar Solskjær:

Forventer ryktestorm

Ole Gunnar Solskjær har snart bare ett år igjen av kontrakten med Manchester United. Nå forventer han at spekulasjonene rundt han selv vil ta fyr igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den kommende uka har det gått nøyaktig to år siden Ole Gunnar Solskjær ble ansatt som permanent manager for de røde djevlene.

Det har vært to år hvor manager-stolen på Old Trafford til tider har virket mer som en berg-og-dal-bane, enn en fastmontert stol.

Ryktene har svirret og meningene har vært mange om kristiansunderens ferdigheter som trener. Men denne sesongen har ryktemakerne i Manchester fått mye mindre å jobbe med.

De rødkledde har vist at de siste åra også har vært preget av framgang, og har denne sesongen vært nærmest å utfordre Pep Guardiola og Manchester Citys seiersmaskineri.

Dermed har ryktene stilnet, og Solskjær har fått mer arbeidsro.

Ett år igjen

Men at idyllen skal fortsette og at ingen skal stille spørsmål rundt hans egnethet som Manchester United-manager, forventer han vil ta slutt når hans egen kontrakt snart blir tema igjen.

- Jo bedre vi gjør det, jo mer kommer vel spekulasjonene tenker jeg, sier Ole Gunnar Solskjær i et intervju med Viasat før søndagens FA-cupoppgjør mot Leicester.

I mars 2019 signerte Solskjær en treårskontrakt med klubben, noe som betyr at det snart bare er ett år igjen av hans tilmålte tid på Old Trafford.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer