- Forventer to titler

Gerard Houllier krever både liga- og Champions League-seier av John Arne Riise og Liverpool-gutta. Følg Leverkusen-kampen hos Dagbladet.no kl. 20.45.

Første hinder for Liverpool er det tyske laget hjemme på Anfield i kveld. Så venter fem ligakamper, og fire Champions League-kamper før Liverpool har vunnet både Premier League og den gjeveste e-cupen.

Slik har i i hvert fall Liverpool-manager Houllier forestilt seg at sesongen skal avsluttes.

- Min visjon er at vi skal vinne tittelen og Champions League. Jeg forventer at vi skal bli mestere både i England og Europa. Det er bare et spørsmål om tid, og det kan skje snart, sier Houllier til Liverpool Echo.

Franskmannen kaller allerede spillerne sine «helter» og gir Riise og co. følgende beskjed:

- De har allerede skrevet historien på nytt med de tre cuptitlene forrige sesong, og mer kommer. Skjebnen sier de skal helt til topps, og de er bare 10 kamper unna storhet.

Den enorme optimismen hos Houllier blir lagt merke til hos kveldens motstander Bayer Leverkusen. De misliker at laget ikke blir regnet som en av favorittene.

- Alle snakker om Manchester United, Bayern München og Real Madrid, men jeg tror ekspertene er i ferd med å ta oss seriøst, sier trener Klaus Toppmöller.

Han utelukker ikke at det kan bli tysk seier på Anfield i kveld.

- Liverpool er taktisk perfekte og du trenger noe spesielt for å bryte dem ned. Jeg tror vi har nok kreativitet til å gjøre det, sier Toppmöller.

  • Kvartfinaler, 1. kamp (20.45): Liverpool (England) - Leverkusen (Tyskland), Panathinaikos (Hellas) - Barcelona (Spania).
<B>SPILLER MED PRESS:</B> Mye står på spill for John Arne Riise i kveld. Foto: SCANPIX/REUTERS