- Forventet ikke dette

Fredrik Midtsjø var en av de beste på banen mot Manchester United. Nordmannen forventet mer av Ole Gunnar Solskjær og co.

VISTE SEG FRAM: Fredrik Midtsjø gjorde en fin figur mot Manchester United. Her i duell med Angel Gomes. Foto: John Thys / AFP / NTB Scanpix
VISTE SEG FRAM: Fredrik Midtsjø gjorde en fin figur mot Manchester United. Her i duell med Angel Gomes. Foto: John Thys / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

AZ Alkmaar - Man Utd 0-0 (0-0)

HAAG (Dagbladet): - Før kampen hadde vi nok sagt oss fornøyde med 0-0, men sånn kampen utviklet seg, var det vi som sto for sjansene. Da blir man litt skuffet etter kampen som ikke sitter igjen med tre poeng, sier Fredrik Midtsjø (26).

Trønderen var en av de beste på banen mot Manchester United i går, i en kamp der AZ Alkmaar styrte det meste på Cars Jeans Stadion.

- Hadde vi fått tre poeng, hadde vi hatt en gyllen mulighet til å gå videre fra gruppa. Da hadde vi satt en standard, sier Midtsjø.

- Forventet litt mer av gutta

Trønderen hadde forventet mer kamp fra Manchester United.

- Fra det jeg har vokst opp med og sett under Sir Alex Ferguson, at de vinner så å si hver eneste kamp, var ikke det vi møtte i dag hva jeg hadde forventet, sier Midtsjø, og legger til:

- Jeg hadde forventet litt mer av gutta vi møter, men de har prestert i Premier League og skaffet seg et navn der. Det er gode fotballspillere, men de er nok i en vanskelig periode, samtidig som vi gjør det såpass bra.

Han trekker fram intensiteten i spillet til United som en svakhet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer