Forventet Liverpool - fikk Vestnes Varfjell

Ohr fleiper med Molde-kollaps.

(Dagbladet.no): I Europas kanskje mest uforutsigbare fotballiga var det knapt noen overraskelse at høytflyvende Molde krasjlandet mot Strømsgodset i går kveld.

Om det skyldtes varmen, rusen fra kalasseierne mot Vålerenga og Brann eller en kombinasjon er uvisst. Men Molde raknet etter pause, og tapte til slutt 0-4.

Kollapsen kom ikke overraskende på Stian Ohr, som spøkefullt mener gamleklubben minnet om et 4. divisjonslag på Marienlyst.

- Det var som å forberede seg på at Liverpool skulle komme på besøk, men så dukket Vestnes Varfjell opp i stedet, sier Ohr til Romsdals Budstikke.

Han hevder romsdalsklubben har en kultur for å følge opp suksess med fiasko.

- Det er litt typisk MFK at det kommer en skikkelig nedtur etter noen solide prestasjoner. Det har skjedd tidligere også, sier Ohr, som for øvrig scoret mot gamle lagkamerater etter en mønsterkontring like før slutt.

For Strømsgodset var seieren kjærkommen etter tre strake tap. Den store helten var selvsagt mannen med gullfoten, Fredrik Winsnes, som skrudde inn to frisparkmål.

Men etter neste sesong er det slutt - da må fotballen vike for legegjerningen.

GODSET KLEDDE AV MOLDE: Etter Moldes sterke resultater mot VIF og Brann hadde Stian Ohr innstilt seg på knallhard motstand på Marienlyst. Men Molde minnet mer om 4. divisjonslaget Vestnes Varfjell enn om Liverpool, synes Godset-vingen. Her kaster han drakta til fansen etter en kamp mot Fredrikstad. Foto: SCANPIX
GODSET KLEDDE AV MOLDE: Etter Moldes sterke resultater mot VIF og Brann hadde Stian Ohr innstilt seg på knallhard motstand på Marienlyst. Men Molde minnet mer om 4. divisjonslaget Vestnes Varfjell enn om Liverpool, synes Godset-vingen. Her kaster han drakta til fansen etter en kamp mot Fredrikstad. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg skal ut i praksis før sommeren 2010. Det er helt sikkert. Jeg fikk utsatt turnusen i fem år etter at jeg var ferdig med utdannelsen for å spille fotball, men da må jeg begynne på den. Det vil være dumt å kaste bort åtte års hard jobbing, sier Winsnes til Dagbladet.