Matiss Kivlenieks

Forvirring etter dødsfallet: - Truffet av fyrverkeri

Den latviske landslagskeeperen Matiss Kivlenieks (24) skal angivelig ha mistet livet i en fyrverkeriulykke.

DØDE: Matiss Kivlenieks døde lørdag i forbindelse feiringen av den amerikanske uavhengighetsdagen 4. juli. Foto: AFP
DØDE: Matiss Kivlenieks døde lørdag i forbindelse feiringen av den amerikanske uavhengighetsdagen 4. juli. Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mandag kom den tragiske nyheten om at den latviske landslagskeeperen Matiss Kivlenieks var død.

Latvieren, som tilhørte NHL-laget Columbus Blue Jackets, skal ha mistet livet lørdag i forbindelse med feiringen av den amerikanske uavhengighetsdagen 4. juli.

Kivlenieks skal ha vært på besøk hos en Blue Jackets-trener for å feire dagen i byen Novi i delstaten Michigan, da den tragiske hendelsen skjedde.

Novi-politiets løytnant Jason Meier fortalte pressen i natt norsk tid at en obduksjon utført mandag viser at dødsårsaken til Kivlenieks var skader på de indre organene hans, som et resultat av en fyrverkerieksplosjon. Det skriver Detroit Free Press.

- Det ser ut til å ha vært noe fyrverkeri som ved et uhell gikk av og føyk i retning av Kivlenieks og andre som satt i en badestamp, fortalte Meier.

Endret dødsårsåk

En ambulanse ble sendt til hjemmet og ved ankomst var Kivlenieks bevisstløs. Han ble fraktet til Ascension Providence Hospital i Novi hvor han ble erklært død, ifølge Meier.

Tidligere rapporter, blant annet pressemeldingen til Blue Jackets, fortalte at 24-åringen hadde mistet livet som følge av hodeskader etter et fall. Tidlig i etterforskningen gikk politiet ut ifra at Kivlenieks hadde sklidd på vei ut av badestampen og slått hodet sitt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer