Overgangsrykter Manchester United:

Forvirring rundt rekordkjøpet

Blir Harry Maguire tidenes dyreste forsvarsspiller?

OVERGANGSRYKTE: Harry Maguire kan være neste mann inn portene på Old Trafford. Foto: NTB scanpix
OVERGANGSRYKTE: Harry Maguire kan være neste mann inn portene på Old Trafford. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Manchester United og Ole Gunnar Solskjær har en uttalt overgangsstrategi om å signere unge, britiske spillere. Så langt i sommer har walisiske Daniel James (21) og engelske Aaron Wan-Bissaka (21) kommet inn portene på Old Trafford. Førstnevnte skal ha kostet rundt 150 millioner kroner, mens Crystal Palace skal ha fått i overkant av 500 millioner for backen.

United virker ikke å være ferdige på overgangsmarkedet, og det har i lang tid versert rykter om at den engelske landslagsspilleren, Harry Maguire (26), fra Leicester skal nærme seg et klubbytte.

Mange er av den oppfatning at United trenger forsterkninger i midtforsvaret, og nå melder tabloidavisa The Sun at Maguire nærmer seg Solskjærs lag. Det er imidlertid motstridende rapporter som kommer ut fra England hva gjelder midtstopperens framtid.

Motstridende rapporter

Ifølge The Sun skal 26-åringen på medisinsk sjekk i Manchester allerede i dag. Avisa mener å vite at United betaler 80 millioner pund - 850 millioner kroner - for Maguire. Overgangssummen er delt opp i en førstegangsutbetaling på over 600 millioner kroner, mens Leicester kan tjene ytterligere på spilleren gjennom diverse tilleggsutbetalinger. Skulle overgangen bli en realitet, vil Maguire bli tidenes dyreste midtstopper. Rekorden tilhører Liverpools Virgil van Dijk, som ble hentet for 75 millioner pund - rundt 800 millioner kroner etter dagens kurs.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer