Fostervold vraket som Molde-kaptein

Når Molde møter Stabæk i kveld er Daniel Berg Hestad ny kaptein. Knut Anders Fostervold har vært Molde-kaptein i over 100 kamper, men nå er det slutt. Les alt om kveldens kamper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For eks-kaptein Fostervold kom kapteinsbyttet som et sjokk.

- Dette kom som lyn fra klar himmel. Jeg vet ikke hvem som har bestemt dette, men avgjørelsen er sikkert vel overveid, sier Fostervold til Romsdals Budstikke.

Molde tapte 0-3 for Moss hjemme på Molde Stadion. Kapteinsbyttet har ifølge Molde-trener Erik Brakstad ikke noe med svake resultater å gjøre.

- Dette er et ledd i forsøket på å bryte opp ting og skape en forandring. Knut Anders har mange jern i ilden for tida, som familiemann, husbygger og politiker. Derfor tror jeg det er sunt at vi løfter denne børen av skuldrene hans. Da blir han forhåpentligvis også en enda bedre fotballspiller, sier Brakstad til Romsdal Budstikke.

Daniel Berg Hestad bærer ikke kapteinsbinnet bare mot Stabæk - skiftet av kaptein er permanent.

- Daniel blir kaptein framover, ikke bare mot Stabæk. Vi håper å hente mer ut av ham ved å gi ham mer ansvar. Dessuten er ikke venstreback den mest gunstige posisjonen for en kaptein. Daniel har en mer ledende rolle på midtbanen, sier Brakstad.

Innleide Andreas Lund spiller på topp mot Stabæk i kveld. Lund startet på benken mot Moss på søndag. Wimbledon-kollega Martin Andresen sitter på Molde-benken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer