Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Fotball er som å sykle. Du glemmer det ikke»

Houllier om Carew-comeback klokka 21.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): John Carew spiller fra start for Lyon i kveldens åttedelsfinale mot Paris Saint-Germain i den franske ligacupen, ifølge klubbens hjemmeside.

Carew har vært ute med lårskade i flere uker, og måtte blant annet trekke seg fra landslagets bortekamp mot Hellas.

Carew kan fortsatt sykle

Carew har vært på benken uten å slippe innpå de to siste kampene, men etter at brasilianske Fred ble skadd søndag, får Carew den etterlengtede sjansen i kveld.

Lyon-manager Gerard Houllier er ikke bekymret for at nordmannen skal ha glemt gamle kunster. Han føler seg trygg på både John Carew og forsvarer Claudio Roberto Cagapa, som også er på vei tilbake.

- Cacapa og Carew? Det er lenge siden noen av dem har spilt, men de har trent. Fotball er som å sykle. Du glemmer ikke hvordan du gjør det.

Følg Carews comeback

• Om du lurer på om Carew sykler inn et mål eller to i dag, kan du følge vår målservice fra kampen på live.dagbladet.no/resultater.html.

JOGGE-JOHN: John Carew var innom den norske landslagssamlingen før Hellas-kampen. Han jogget noen runder rundt Bislett før han reiste tilbake til Frankrike. I kveld får han endelig spille kamp igjen. Foto: Arnt E. Folvik
JOGGE-JOHN: John Carew var innom den norske landslagssamlingen før Hellas-kampen. Han jogget noen runder rundt Bislett før han reiste tilbake til Frankrike. I kveld får han endelig spille kamp igjen. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer

• Leser du fransk, kan du følge ligacupen direkte hos den franske sportsavisa L\'Equipe.

• På live.dagbladet.no kan du i kveld følge italiensk Serie A og engelsk ligacup spark for spark - på norsk.

image: «Fotball er som å sykle. Du glemmer det ikke»